viernes, 17 de septiembre de 2010

Extreme man 113

Quan asomes lo cap en lo mundillo del triatlo, te n'adones que la gent esta enganxada a la llarga distancia i ara ja se perque!!!
Lo montsagre team, despres de l'exit a la cursa del llop, marxavem en bloc cap a Menorca a disputar este triatlo. Joan, Marc i la companyia de maria i los pares de Marc! Primers dies de contacte en l'illa; ambient triatlo, gent entrenant per les carreteres, corrent, nadant i natros pues igual. Despres de buscar les bicis, que gracies al servei de Pau Zamora (Pau i bicis) mos les havien portat a l'illa. Sens dubte ha sigut guay coneixer a n'esta familia, Pau, el seu pare i el gran Marcel Zamora, 5 vegades guanyador de l'ironman de nice, son campetxanos i sencills, bona gent.
Reconeixement del circuit de bici i optimisme amunt, perque era realment guapo! Natacio per les platges de fornells i correr suau un dia. Va ser tot el que vam fer els dies abans. Carga de hidratos i ben hidratats. Les bicis al box i natros ja a la surtida preparats!!! Sense adonarmon estavem preparats ja per debutar en un triatlo de llarga distancia...

Primers nervis, cagueres per n'estos bars i confiats en fer un bon resultat! Pam!!! Surtida!!
Natacio. 1900 metros per davant a una bahia espectacular. Sense neopreno. Les bones sensacions del ultims dies se confirmen. Natacio neta, sense agobios i en un sol estil! Ja arribem a la meta. Surto de l'aigua en 32'...millor del que m'esperava. Parcial 51, poc despres surtiria lo marc en lo parcial 104 i lo joan en lo parcial 158. Transicio rapida i a la bici...

Bicicleta. EL cirtuit era molt guapo, carreteres estretes, pujades i baixades i curves. De força i rapid!! Una txalera!! Vaig guanyant posicions rapidament, de fet no m'acavaria pasant ningu en tot lo recorregut fins al final on m'acabaria agafant lo Pau zamora!! Arribo a la transicio i veig molt poques bicis, que guay!!! les cames prou senceres i en ganes de correr. Al final mitja de 36'3 i parcial 15, lo marc mitja de 35'2 i parcial 27 i lo joan mitja de 31'1 i parcial 157. Tot sobre rodes!!!

Correr. Vaig entre los 15 primers. Sorprenent. I damunt estic corrent força be, primers kms a 4'20, primera pujada a la torre i primera sacsada a les cames, que dur sera aixo, 200 metros de pujada en una rampa durissima. Hi haurem de pasar 3 vegades...poc a poc lo ritme va caent, los primers 10 kms en 47', prou be pero a partir del km 15 les cames ja no van, molta calor!!! Pero content perque aconsegueixo corre tot lo rato, mes rapid o mes lent, pero corrent, una pasa detras de l'atra!! Lo Marc i lo Joan van mes frescos, fins i tot comparteixo uns kms en lo joan ke mos hem trobat durant lo recorregut! Lo Marc va com una fletxa i m'acava agafant a falta d'un km!! Jo ja estic content tinc la meta a menys d'un km i ja no puc apretar mes, pero no importa, la meta cada cop mes aprop, un somriure se m'escapa al pasar per sota l'arribada. Objectiu cumplit, finisher i per sota de les 5 hores. Parcial 52 en 1h48, lo marc (bestial) parcial 13 en 1h37 i lo miura del joan parcial 41 en 1h46.

Molt contents!! Felicitat absoluta! Es el primer cop en que creuar la meta s'havia convertit en l'autentic objectiu i per a sorpresa acabem fent unes posicions mes que dignes. Al final Marc 19 absolut i primer de la seva categoria (4h51), Joanet lo 91 absolut i sete de la seva categoria (5h22) i servidor lo 21 absolut i sete de la meua categoria (4h52). Lo montsagre torna a pujar al podi i ja van unes quantes vegades enguany!
Lo que va vindre despres ho dixem per natros, postes de sol en cubatilles, platgetes fantastiques i cadascu de natros pensant en lo viscut en un gran somriure!!
He pogut pasar uns dies a un lloc precios, en amics i grans persones! Rient cada dia, somiant cada dia i sent una miqueta mes feliç!
Ara la temporada ja s'acaba, l'any que ve n'he vindran mes pero lo que no perdrem mai, sera les ganes de liar-la alla on anem!!!
Salut i gracies a tots pels anims que mos heu transmes!!

1 comentario:

Ruben dijo...

Tu rai Joseba!!! Com que la temporada s'acabe?¿ pero on collons vius xeic!!!! Encara falte Flix, Gandesa, i molts bons entrenos x l'any que vé! aixi que no s'acabe res!!! Aviam si quedem un dia per comprovar que aqui no entrene ningú!!!
Au, hastal batre!