viernes, 18 de abril de 2008

1ª Cursa de la temporada!!!!!!!!






Pues sip!! Este diumenge passat vam nar a fer la 1ª cursa de les fonts dels nostres veïns los xertolins!!! D'aqui lo poble vam nar-hi lo pau, lo juan, l'enric i lo nico(a vore si a la de Paüls ne podem ser algun més...al Gustavo lo contarem como mig mig!!!)
A l'arribar a la plaça vam comensar a gaudir d'una de les coses més boniques de les curses, allò que es coneix com "l'ambientillo", trobarte a un...parlar en un atre...i sobretot vore com tothom amaga les seues cartes; "ec, fa més d'una setmana que no he pogut entrenar...", "fa tres dies que estic costipat..." "ostia tio tinc un cop a la cama que no se no se...", "no!! jo aniré rollo tranqui que fa poc que entreno..", pues no se perque però tots estos dolors quan comença la cursa magicament desapareixen i tothom va a tope i a donar-ho tot!! Natros no vam ser menos i mos vam posar manos a la obra(fins i tot lo juan va perdre lo botelli d'aigua que portava a la rinyonera, sort que el va recuperar!!)
De surtida vam intentar regular una miqueta(ai Nico si ho haguesses fet tu!!!) pero quan va arribar la pujada vam comensar a apretar i anavem avançant gent poquet a poquet, nar bebent, nar menjant als avituallaments i nar fent xip-xap-xip-cap...
Vam decidir anar juntets, i la veritat és que va anar molt bé, perque quan no estira un , estira l'atre!! Abans d'arribar als plans de rambla mos va passar l'Enric(que fort que estàs bandido!!!) i a partir d'aqui va vindre lo més xulo de la cursa; vall de l'infern, aixeregall del rebio, pujada a la coscollosa i arribada a la moleta!! A la coscollosa mos vam trobar al nico, que pobre va rebre la visita temuda del hombre del mazo, vamos parlant clar una pajara de campionat!!! I a l'arribar a la moleta vam avisar al Mingo i al Paco que el van ajudar!!Despres de saludar al Mingo i al Paco au costa avall, a vore si agafem a l'Enric vam pensar!!!! Pero això de baixar no és lo nostre, i apart la baixada era molt llarg i molt puta, ai!! molt técnica volia dir...jejeje!! Una mica més i no arribem(una mica exagerat ho soc!) pero despres d'una horeta baixant, alguna flato i alguns calambres vam aconseguir arribar en unes posicions ben dignes; l'Enric lo 50, Juan lo 59, Gustavo lo 101 i jo lo 60!!
Tot i que aixó de les posicions és lo de menys, l'important és lo repte personal, la satisfacció d'arribar a la meta i més si tens una comitiva de benvinguda tant guapa com la que vam tenir tots natros(ja les veureu a la foto, tb estaba la Marta!!) Moltes gracies afició!!!








A totes estes lo Kiko ja havia arribat fea casi una hora, que va ser lo guanyador de la cursa i nou lider del circuit de curses de muntanya de les terres de l'ebre. Ets una maquineta campeón!!! Poca cosa més, anar en lo trenet a les dutxes, dinaret al de Pepo en lo kiko and family(Noelia i Ares) i Gustavo and family(Dolors i Gerard) i sessió de cine a cal menikako!!!
I bé d'aqui un meset toca correr a Paüls, on segur que disfrutarem mogollon de tot aixó de les curses de muntanya, i més corrent a casa...
A vore si s'apunta algú més, amb lo Pau de les barberes ja hi contem, algú més????

Desde la punta de l'aigua...Pau!
Algunes dades técniques per a los que no coneixen la cursa; uns 25 kilometres(alguns diuen 27), uns 1500 metros de desnivell positiu i los temps;
Kiko 2:29, Enric 3:20, natros 3:27 i lo Gustavo 3:48.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabona a tots per la cursa que vau fer, però especialment a l'Enric... es veu que hi ha gent per a qui els anys no passen.
A veure la de Paüls com anirà. Jo m'apunto a apoiar-vos moralment de moment, tot i què no descarto dedicar-me-hi quan sigui gran!!! Au! entreneu devalent i feu quedar bé als paulsencs. Salut

Mingo

Pauet i Juan dijo...

tens rao Mingo!! Txeic este Enric està molt fort, a vore si per a Paüls podem fer un bon paper...disfrutar segur que ho farem!!!

Anónimo dijo...

Ho vau fer tots molt bé. Enhorabona

Vaia fotos més boniques!! jaja

Marta