lunes, 26 de mayo de 2008

Rumbo a la terra dels Inques!!!

Bé familia, pues eso que marxo de viatge capa lo Perú...men moro de ganeeeeess!!!!!
Despres de molt temps esperant un moment aixi podre cumplir un dels meus somnis; creuar lo txarco, carregar la motxilla i descubrir la terra sagrada de la cultura inca.
Serà un meset voltant pero segur que sem fara curtet. Hi ha tantes coses per decubrir; machu pichu, titicaca, cordillera blanca, arequipa, cuzco, amazones...no se tantes coses que no ser per on comensar.
Marxo dema i torno passat Sant juan(aprofito per felicitarte Juanet, molta energia per a n'estos mesos de desgast oposicional...jejeje), encara que marxo sol, no mi sentire sol pues men vaig carregat dels bonics records que me venen despres destos anys a Paüls i més recentment de l'emoció del dia de la cursa, GRACIES A TOTS!!!!(encara no ho havia fet) per l'apoyo que mos vau donar a tots los valents corredors del poble de Paüls!!
Espero poder anar donant senyals de vida al blog i nar llegint les vostres croniques!!
No pareu! Neu fent cosetes que la vida son dos dies i avui és l'ultim....
Una abraçada a tots!

"Y no se lo que hacer y en una de las 2 me perdere tu dejame en paz, dejame viajar mi forma prohibida es libertad, es libertad, es libertad...
soy un poeta y vivo encadenado al arte y soy callejero"
X los delinquentes!!!!

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Molta sort Pablo, encara que ja t'ho he dit moltes vegades. Com que encara no puc crusar lo xarco, stic planejant fer estels del sud ara prontet, igual me costa 10 dies pq la meua orientació...
JOANOT!!!
PD: LO BLOG TRAU FOC!!

Anónimo dijo...

MªCarmen:
Pablo moltíssima sort!!!
no sabia q marxaves tan pronte, m'hages agradat despedir-me d tu en persona, xo bueno...
Espero q te vaigo molt b el viatge, que ho disfrutos molt i q aprofitos i viscos a tope totes les emocions, sensacions i sentiments nous que et trobaràs a l'altre costat del xarco!!! q com tu dius: la vida són dos dies, així q a disfrutar-la al màxim!!!
Ah, pots estar segur q los q mos quedem per aki t'anyorarem molt!

una besada enorme!!!!

Anónimo dijo...

Hola Pau!!
desitjo que et vaiga tot molt bé, segurament a estes hores ja estas crusant lo xarco ( i natros aquí treballant ), espero que et vaiga molt bé i disfruta-ho al màxim.
Per aquí s'et trobarà a faltar.
Espero que a la tornada mus faigos una explicació detallada de la teua experiència.
Molta sort noi!!!

marta

Anónimo dijo...

bones xikets!!
yo no et coneixo pablo però també te desitjo molta sort, tinc unes companyes de classe que han estat 4 messos i m'han explicat les mil meravelles, elles van estar molt bé a Iquitos!!! espero que t'ho passis bé!!
Bueno més que res escric per saludar al Juan ja que m'ha donat la direcció per a que entri i miri lo bé que vos hu passeu!!! I la veritat és que sortint de Joan i amb el temps que feia que no sabia res d'ell pensava que serien fotos de festa, farra, música,.... i mira per on m'he trobat que se m'ha fet "del terreno" la veritat és que m'he quedat molt sorpresa!!! i la verita´m'he quedat molt contenta de que facis el que fas!!! molt bé!!!

Bueno t'envio un petonet molt gran i a vore si ens retrobem pronte!!!

ÀNGELS NOLLA

Anónimo dijo...

olé Àngels!!! la veritat que sortir de festa surto poc, xo quan ho faig dixo marca. La època que ens vam conèixer de veritat que ne vam fer de ben fetes de "festorres".
M'alegro molt que m'haigos fet cas de visitar el blog. Fes-ho més sovint per saber les cosetes que anem fent.
Ja quedarem ok!!
JOANOT;)

Anónimo dijo...

weno "peña" a vore si lo blog va agafant ritme i ara acabada la magistral cursa de muntanya ,ja fa tothom les seues valoracions, lo próxim repte la travessa "FREDES-PAÜLS" si no i a cap lesió important, i encara que no siga important es igual k as d'estar al 200%" principalment als locos que vam fer la del poble la recomano es una experiència impresionant i espero que encara u siga mes puguerla repeti. I tambè a vorem si s'apunta algun altre loco.

ens veiem. salut a tothom
Pauet barberes

P.D. per cert pablito que vaiga be per aquells mons i pensa: es mejor sentar tu culo en las ruïnas del machu pichu, que venga un machu, te meta su pichu y te deje el culo echo una ruïna

Anónimo dijo...

Ek Pauet, la travessa la tinc antravessada, ja que la única vegada que la vaig fer no la vaig acabar... i això fa molt mal al coco!!
Tinc moltes ganes de fer-la i treurem l'espina clavada, però tinc varios factors que m'afecten a l'hora de planificar-la, i que considero prioritaris.
A per totes en la travessa!!!
JOANOT;)

Anónimo dijo...

Pauet que mamon!! Mas fet riure en lo del machu pichu...jejeje!!
Per cert que disfrutes de la travessia! Magues agradat anar-hi. M'aconformo en los mes de 200 kms que fare camint pel Peru...no esta gens mal no?
En l'alsada i los pulmons a tope!!
Una abrasada tio.
P.D; Juanet se siente, lo primer es lo primer...