jueves, 22 de mayo de 2008

VIII CURSA DE MUNTANYA DE PAÜLS



Ei family, que més puc dir después de que l'Enric fes una descripció de la cursa en primera persona i tant real. Però bueno intentaré fer una crònica no molt llarga i intensa com ho va ser la cursa.
Bla, bla, bla... donen la sortida i som-hi. Sense calentar com sempre i la boca pastosa en arribar a les voltes, i què esperaves trós de ruc. Pujada a conservar, però és imposible sabent que cada metre és important per a poder deixar el poble en un llistó ben alt. Arribada a la finella i sobrat de forces, encara que no veig al Pablo se que no hem porta ni 50m. L'atenc a la cresta, espectacular, i més encara quan sents el teu nom - venga Juanito!! fot-li metxa!! si si, los aficionats del poble (Marisa, Cristobal, Ricard, Carme...) i molta més gent que et fan sentir que no corres sol, que ells d'alguna manera t'estant empenyent. Al Nico fa rato que no el veig, i al Pablo li he agafat el relleu i soc jo qui ara tira del carro. Baixada a creuetes de Lloà i comença la carrera contra mi. Una mala administració de la beguda i no menjar quan era hora fan que de cop el dia es vagi enfosquin i el meu cap estés més allà que aquí... sintoma de pajara, AL LORO!!! començo a menjar i beure i la pujada a la punta de l'aigua ja es fa present. Ara no Joan, ara no pots afluixar, deixo de pensar en el mal de cap i altra vegada els crits d'ànim, esta vegada el Joel, l'Aleix i el Paco no paren de cridar els nostres noms, i pujo més pensant en ells que no pas pensant en el mal de panxa.
La sotragada i l'intent de pajara el tinc superat, però queden seqüeles, i les primeres rampes arriben tot just d'adelantar al Nico i 2 o 3 atletes al Joan Gran. Al Pla de la Hedra m'ateny el Pau, i més avant trobem al Pablo. Queden 2 kilometres, el Pau es consolida com a nou guanyador local de la cursa del Poble, agafant-mos ventatja, bon regal el dia del seu aniversari, FELICITATS CAMPIÓ (3h 11m). I el Pablo i jo arribem 1 minut més tard,(3h12m) colgats de banderes, plens d'alegria i força que no sabem ben bé d'on surt. Bé, si que sabem d'on surt; de tota aquella gent que mos tracta de locos quan anem pel monte a entrenar faiga fred o calor, de tots aquells que mos animaven en plena muntanya com si fossim els seus ídols, de tota la gent de la plaça que van tenir l'humor d'esperar tot lo sant matí a que arribèssin un a un els corredors, dels que t'aplaudeixen perque no t'han vist mai, i dels que ho fan perque la teva cara els sona d'una altra carrera no se on, i sobretot a aquells que et trobes per la tarde i et pregunten amb molt d'interés: -I la pròxima carrera on?


On? no ho sabem, però el que si que està clar és que correrem per tots ELLS, I DEIXAR EL POBLE DE PAÜLS AMB EL LLISTÓ BEN ALT!


GRÀCIES A TOTS!!!!!!!!!!!!!

8 comentarios:

Anónimo dijo...

ENHORABONA A TOTS!!, i especialment al Pau per ser lo campió en un dia tant especial, FELICITATS!!!

La veritat es que l'espera es fa agradable si es en bona companyia ( i jo estava en la millor ), un altre al.licient per esperar per la plaça es l'esmorzar " PAM " ( l'any que ve a torna-hi companys, jaja ), però lo que realment mus fa esperar es saber que a la cursa hi participa gent del nostre poble, i ja mus veus a tots nerviosos esperant la trucada del Paco i el Joel dient-mos que ja havien passat per la punta de l'aigua, ( ja sols quedava esperar uns 40 minuts, segons mun germà ), ara si que els nervis vam en augment. I després la trucada del David indicant que ja entraven al poble.
Les cameres preparades per inmortalitzar el moment, i els veus que tomben lo canto del zepet, la pell se't posa de gallina, i natros tots emocionats intentant fer la foto ( que mai queda com voldries )" JA ESTAN AQUI "

Anónimo dijo...

Sóc la Marta, per si no estava clar.

Anónimo dijo...

Felicitats a tots!!! Ho vau fer súper bé tots!!!! Em va saber molt greu perdrem la cursa i no poder veure la cara de satisfacció que devíeu fer a l'arribada, però bueno ja se com va anar gràcies a les súper cròniques del blog!!!
Vinga animos i a la pròxima tindreu una animadora més!!!
MªCarmen

Anónimo dijo...

Que bé que bé estes croniques!!!
I los comentaris de la penyeta!
Bueno ja tenim un dels objectius de la temporada i ara toca prepara l'Aneto. Ja ho sabeu al Juliol nem a l'Aneto, algú s'apunta???
Au guapos vaigue bé...

Anónimo dijo...

Buenas!!!!!!!

Kin dia lo de la cursa eh !!! BUeno i aparcan cotxes som uns cracks i sort dels walkis eh !!!! jejejeje

I ara a la faena felicita als corredors però als paülsencs especialment, ENHORABONA NOIS!!!! és tot un orgull veure k tenim estos cracks al nostre poble!!!

Un beset d'una admiradora

Clareta!!!

David dijo...

hola estimats!!

després del munt de retrets que m'ha fet en Johnny crec quel més correcte és passar pel vostre blogg a saludar...

primer que tot una felicitació pals corredors paulsencs!! cada any esteu baixant temps, i pot ser en uns anys, al podi de la plaça hi veiem a un de valtros aixecant un trofeu. i després també vull enviar un saludo a la gent que (com jo) vam arrimar "l'ombro" per a que tot funcionés prou bé.

ànims i seguiu entrenant!!!!

Aragorn

(bueno va... David)

Anónimo dijo...

Com molt bé diu el Joan en un comentari, "lo bloc treu foc" això sí que és bonic, tanta gent del poble implicada (no tots corrent, és clar) en tot aquest tema de la nostra muntanya i el nostre terme, la veritat és que fa goig. L'altre dia un de Tortosa em va dir... "Ostres tu, si que feu coses a Paüls" Sense gent com vatros seria impossible fer-les. Enhorabona a tots, corredors, organitzadors, blocaires, fans que pateixen esmorzant a la plaça, aparcadors de cotxes, xaranga... entre tots Paüls va per avant.
Salut i visca Paüls!!!

Anónimo dijo...

Una vegada un del poble me va dir: "si les curses nomes les fessen aquells que ho fan per guanyar, només en correrien 15 o 20". I és per això que fem curses, travessies i demés tonteries, per a passamos-ho bé, portar el nom de Paüls als llocs que tenim pensat anar...(una llista de 4 fulls), apendre d'altra gent i ensenyar-los lo que sabem. I sobretot ho fem perquè sabem que hi ha molta gent al darrera que mos apoia, i que esperen que els contem les nostres gestes!!
P.D.:Tinc unes ganes d'anar a l'Aneto i a la maratón de los Monegros KE ME KEDO MUERRRRTO només de pensar-hi.
JOANOT;)