lunes, 16 de junio de 2008

Cursa de Capçanes

Hola familia, pos si, una altra cursa a les costelles, este cop va ser el passat diumenge 15 al poble del Priorat Capçanes, que ja de bon matí ne va fer de les seues i mos va costar trobar-lo...
Este dia era diferent, no per la cursa propiament dit, sinó per tot el que la feia un pèl especial, però anem per parts. Primer perquè el poble de Paüls va guanyant adeptes a això de correr pel monte, este cop eren el Paco i el Santi els nous debutants en les carreres per muntanya. Segon perquè vam estrenar equipació i ja no pareixiem l’arco iris quan mos vam fer la foto de rigor, cal dir que l'esponsor era la Casa de Pagès Ca les Barberes, moltes gràcies!!! I Tercer i no menys important, tot el contràri, l’AFICIÓ, ja s’ha acabat això de matinar i agafar lo cotxe totsols com a musols, i que a l’arribada a la meta no s’entos lo teu nom cridat a saco.
Dit lo que heu llegit, se fan les 9, comencem a calentar i resoldre problemes tècnics a l’hora de posar el dorsal, mai queda recte!! I bueno nervis com sempre, encara que la cursa era per asfalt i per pista forestal, de 14 km.i a priori no mos ha de costar massa temps a fer-la. Especulem en los temps que farem, cada un fa el seu pronòstic, i el sorprenent és que tots el vam superar a la baixa (vull dir que tots vam fer menos que el que esperàvem). Comença la cursa i venga tota la borregada de gent ( casi 300 participants ) a correr per aquells carrers, una mica de pista costa avall, crusem un barranquet un parell de vegades abans de començar a enfilar la costa amunt, quin patiment!! Són 2’5 km sense descans costa amunt, nem Jo i el Pau los dos a una, però d’algo m’ha de servir tenir les cames més llargues i li trac uns 20m de ventatja. I una vegada dalt al collet, avall s’ha dit, a partir d’ara tota la cursa transcorre per pinars planerosos i sense massa desnivell per acabar agafant una pista que porta al poble altre cop.
El millor és que la gent que t’anàves trobant pel recorregut cridàva: “venga estos de Paüls!!!” i claro és que portar lo nom del teu poble a la camiseta els ho posàva fàcil, i a l’arribada tots en lo mateix comentàri que mos omplia d’orgull: “Fa poc van fer la cursa no? I la cirera com a nat?” boníssim!!
Ai afició, que fariem sense vatros... ? crits, aplausos, fotos, més crits, més aplausos i més fotos, encara que a les últimes fotos sempre les feu a gent que no coneixem...jajaja!!!
Deixeume que us nombro a tots; Marta, M.Carmen, Lorena, Elisenda, Montse, Eva, Aleix i Joel. Moltes gràcies a tota l’afició, tant als que vau vindre com als que no; als primers per aconseguir-ho i als segons per desitjar-ho.
Bé, i cursa feta cursa contada, només dir un parell de coses, que s’abesseu que la classificació local va anar així: JOAN( 1h 3m ), PAU( 1h 5m ), ENRIC ( 1h 10m ), SANTI ( 1h 21m ) I PACO ( 1h 22m ).
Que el dissabte 21 és la travessia nocturna Fredes-Paüls, a vore qui s’anima a última hora!! Sort als sonats que la fau tota!!
Au family, fins aviat i salut a tots!!
P.D. perdoneu per les fotos però tinc problemes tècnics i no les puc penjar...

8 comentarios:

Anónimo dijo...

b juanito gran cursa però pensa que quan costa amun tindre la punta de "power" que m falta siras pell eehhh. weno ara ens veiem a la de fredes. que vaiga b (a per cert ja sas que sempre fico P.D. ara va)

P.D. a esta cursa tas encantat poc a ficar la crónica eeehhh ja sabem per què ja. claro me vas anclava lo punyal per l'esquena jejejej. pero com tu penso i dic "GRÀCIES AFICIÓ"

Anónimo dijo...

Va nois!!! que los dos sabeu que si hagues estat jo aqui ni m'haguesseu vist( a vore qui es mes fantasma de tots...jejeje!)
Enhorabona a l'equipas d Paüls, ja ne som uns quants! K guay que s'animes lo Paco!! Vull vore fotos de la nova equipacio, que me sembla que ha sigut gracies a L'Enric no?
Ostic Juanito, veig que los teus entrenaments secrets donen los seus fruits...
Ara a tope a la fredes-Paüls!! qui la fa sencera??
Tinc ganes de fer alguna cursa jo tambe. Aqui lo meu repte; que tal la pujada a Caro de la cursa del llop?? Jo hi anire, dia 5 de juliol si no m'equivoco. Algu s'anima?
Saludos desde lo Peru a tots los runners de Paüls. Espereume que vinc....

Anónimo dijo...

Enhorabona a tots i moltes gràcies, per la part que hem toca, esteu fets uns màquines tots.

Que sabesseu que lo millor de la cursa ve quan vatros ja esteu per estos montes i natros anem a esmorzar, és que entre aquell sol que cau i l'agonia de si arribeu o no, pus val més en la panxa plena tu, mus hem de cuidar que ningú ho farà per natros, jeje,( es broma eh, lo millor es quan arribeu a la meta ). Tot i que he de dir que esta vegada l'esmorzar va anar ràpid, una mica més i passeu per meta i natros no us veiem, jaja.

Bueno, la cursa molt bonica, el poble molt acollidor i los nostres corredors los millors!!

Felicitats a tots!!

P.D. la pròxima que siga més llarga, que mus dono temps a pair, Homeee!

Marta

Anónimo dijo...

ah, no tinc dubte que si hagues estat lo nostre bombero peluquero us hagues fet la pell, tant pique tant pique, no parlesseu tant i correu més, jaja!!

Marta

Anónimo dijo...

Ek Pablo, la pujada a Caro m'apunto, ke costa amunt soc lo rei!!! i kuan arribos al poble ja sas lo que has de fer; tallam lo pel kel porto llarg ja!!
P.D.1 Pau, kada vegada m'agrada més això de les teues posdates jajaja, lo punyal no tel vaig clavar, pq not vaig vore en tot lo rato JAJAJAJA
P.D.2 SORT A LA TRAVESSIA!!!
JOANOT;)

Anónimo dijo...

hola nois (Juan i Pau Barberes) estic super content de vore la gran picada que porteu tots dos ,no obstan això, és gracies a que us vam burxar tant i es clar lo Pau volia guanya sun pare i lo Juan nomes pensaba "collons si ara em jiro i veig al Paco detras...Però bé ,això és lo bonic de les curses nois , no obstan nomes em queda feliçitar-vos perque vau fer una gran cursa i vau deixa lo nom del nostre poble en un lloc molt amunt

Anónimo dijo...

ei paco, gracies pel cumplit, però tu també vas aportar lo teu granet d'arena. És veritat que fem les curses per passar-ho bé, però si no hi hagués este picadillo no seria lo mateix!!
PD:deixeume lluir del mallot de lider este ultim dia que demà mel fotràn... ja sabeu de que va la història no??
JOANOT;)

Anónimo dijo...

Que com va nar la nocturna?? Va que algu s'anime a fer una croniqueta!! Juanet mos trobem a la pujada a Caro a vore estos quadriceps!!!
Lo de la sessio de pelu cap problema ja ho sats. AH per a qui li interese tambe puc fer depilacions, aixo si la meua tecnica encara es una mica tradicional, o be soplete o be pedra tosca, vatros decidiu!!!Prometo millorar en lo mon de la depilacio...jejeje!