miércoles, 23 de julio de 2008

PAÜLS-CARO EN BTT!!!Ei familia, ja pensàveu que haviem plegat los bartuls eh? pos no!! encara tenim corda. Ja sabem que mos hem passat una mica dixant lo bloc abandonat durant un més, però bueno...intentarem no fer-ho més, i sobretot ara, que ja en deveu estar al corrent, que s'està creant una assosiació d'esports, en que tothom que vulgui podrà fer-se'n soci/a i pendre lloc a totes les activitats que anem tenint en ment. Aprofitem per a dir-vos que estem organitzant una activitat benèfica que consestirà en fer relleus de natació durant 6h, no importa l'estona que un pugui nedar ni els metres, el que importa és la causa, però quan ho tinguem ben lligat jo ho esplicarem millor.
Total, que la brillant idea que va tenir lo col.lega ahir, lo Pablo claro, va ser ni més ni menos que anar desde Paüls al cim de Caro (1447m ) en bici, i jo me vaig fer lo valent i també m'apunto.
Han sigut 80km i 5h dalt la bici, una locura!! i sort que el Sol no ha fet acte de presència perque sinó caput... la ruta és anar fins a Xerta per la carretera ( pam!! ), fins Aldover via verda, camí del cementiri i en busca del camí dels bandejats, que passa per damunt dels Reguers, fins trobar la carretera que puja dalt a Caro, i a continuar pedalant com un condenat.
No se que dir, no se com descriure este munt de sensacions que hem dona la bici, perque jo fa poquet que hi vaig sabeu.., no parar de pedalar encara que estiguis socarrat, en estes lo Pablo ja fa rato que no el veig, hem porta lo menos 5m de ventatja, i no se qui és este que m'acassa i me vol fotre massada... NOOOOOO!!!! és el hombre del mazo, me vol ablair en un cop, però la experiència me fa parar a la font del caragol a menjar una mica recuperar forces i amunt.
La ditxosa cabra que està dalt al roquer pedrificada...li guardaré un bonic record, no m'havia alegrat tant de veure-la, però encara queda un bon trós.
Total, en arribar al planet lo col.lega m'aspera foten-se fart i a mi només me venen ganes d'astenella'm anterra, però ja que estem aquí arribem a les antenes no? Pos sí, lo xungo ha sigut que en apenes algo més de 3km salves un desnivell de 400m, i ja m'asplicaràs...
Arribem al cim de Caro 1447m, 3h22m i uns 40km. Fotos per al record i tornemon que estem a mitant camí. La baixada se fa millor, en apenes 25m baixem lo que mos ha costat pujar en 1h30m, però lo mal de cul se fa present i no m'amolla hasta...
trobo que m'en farà uns dies més jeje. A la tornada fem tot el camí pel canal, i fent-mos lo tonto pasem dels obrers i arribem fins el cap de la plana sense abandonar el canal, així que ja ho sabeu. Arribada al poble sense glamur, però en molt de cansament i satisfacció. No se quan tardaré a fer una locra d'estes, Pablo no m'anganyaràs, almenos per uns dies...
Colorin colorado esta ruta s'acabado!! Esperem satisfer-vos en les nostres bestiades i molt contents de puguer-les compartir amb vosaltres. Desde el cim de Caro molt atentament Pau i Joan,
Fins una altra gent!!! i gràcies per la paciència. ( ja sabeu que sou )

1 comentario:

Anónimo dijo...

uff!!!
quin fart de pedalar nois, jo com sempre us espero al poble, com a molt la pròxima ja us faré de suport amb el cotxe, per si pinxeu, jeje!!

Salut,

marta