viernes, 13 de febrero de 2009

UN PAISATGE DIFERENT!

Un kebab i un parell de guiness és lo preu que es te que pagar per poder anar ben companyat a fer una sortideta. El problema és on anem? la solució la tenia la tercera cervesa i una llarga conversa parlant de l'hagut i el per haver. Així que el destí seria el tram de GR que va de l'Ampolla a l'Ametlla de mar, recorrent la costa, multitud de cales la mar de boniques, trams de platges desertes i un cel la mar de blau.
Bé, que no ho he dit, la companyia és de la Montse i la Carolina, que no se com se'n fien de tenir-nos de guies encara que va quedar més que demostrat que la nostra intuició tuareg no mos va fer canviar de rumb i arribar a bon port ( mai més ben dit ).
La jornada comença ben aviat, a les 6.30 del matí, ja que em quedat a les 7.30 per agafar el tren i anar a l'Ampolla, on comença la nostra ruta. Posar-te a caminar a la vora del mar tan matí i en aquella fresca, la veritat és que una experiència molt diferent a totes les viscudes fins ara. El sol acaba de sortir i encara està prou baix com per a contemplar el seu reflex a l'aigua i fregat los ulls per poder gaudir millor de l'espectacle. Va passant lo rato i es fa hora de fer un mosset, la caleta escollida és idíl.lica, la descobridora; la Montse. Però abans de sampar-mos lo bocadillo un banyet en aigua ben fresca per a la bona circulació... tot una delícia. Aprofitem este momentet de tranquilitat per parlar d'històries, fer-mos fotos fashion i a tornar-hi. El ritme que hem portat fins ara era una mica dominguero, així que alleugerem el pas per demostrar que estem en forma i que som uns deportistes de lo milloret.
I què més dir-vos, portem 4h caminant i la gana apreta, arribem al restaurant i comencem a jalar per refer-mos de l'esforç. A les 17 surt el tren de tornada a Tortosa, a l'estació podem comprovar el nostre cansament en les tonteries i històries absurdes que mos contem, pugem al tren... mos "andormisquem"... baixem del tren... i bé, el bon sabor de boca que tenim de la jornada ens fa pensar en la pròxima, crec que vam dir a la Punta de l'Aigua, que és la ruta estrella de Paüls, ara només queda concretar el dia, haurem de pagar el mateix preu?

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei que tal??? ja feia dies que no comentava res per aqui encara que anava seguint lo bloc.
només es per a fica una mica de llenya al foc, res algo suau, que veig que los dos deportistes d'elit ja van afruixan fen pasejadetes per la vora de la platja.
me penso que aixi a l'hora de les curses aixo sira fàcilet, jejejjee a no se que comencesseu a pujar a "la punta de l'aigua".
Me penso que la llenya ja esta ficada. enga mos parlem un saludo a tots.

PAUET BARBERES

P.D. ja estic fican la maquinaria en marxa encara que la meua temporada no comença com vatros. Aprofito per a donar-vos sort per al dia 1

david dijo...

bones puntaigüeros!!! com que la maquinària comença a fer run-run, i l'actual campeon local encara hi fot més llenya, pos res, crec que s'hauria de donar lo "tret" de sortida a la nova temporada... i aprofito per demanar un replay d'esta sortida, però més tirant cap al juny.... jeje, quan pugues combinar la suor de la caminada en un bon xapusson per estes caletes que sembles idíliques... (i a més, segur que no estan tant "solitàries...." jijijiji)

pos res, ànims als atletes i força pa la "cleca" que vindrem a donar suport!!!!!

Anónimo dijo...

Venga venga ke això comença!!! Sou del que no hi ha, una caminadeta per a desconectar de l'entreno i ja penseu ke afluixem...jajaja Astem a tope los 2, encara ke jo il meu cul patim una mica en la bici, però temps al temps.
Salut companys
Joanot

Anónimo dijo...

Que be que be!!
Ja veig que anira cara la victoria enguany...esta joventut apreta fort; Lo Pau en les seves noves "bambes" les corredores, Ricard lo kabali a tope, los veteranos Enric i Paco que viuen una segona joventud(de moment los unics que van a Miravet ole i ole), i juanet i jo asomant lo capet en aixo del triatlo que me sembla que a les primers curses mos estovaran de valent eh mano?
Pero lo millor de tot vore les ganes i il.lusions que tenim tots.

EL CORRER NOS HACE MAS LIBRES.

Pauet lo bombero (algun dia home de ferro...)

EVA dijo...

Si,si home de ferro,pero els primers punts per als veteranos,Joan mos has fallat tots te guanyaran si no t'aspaviles malament los aguelets per davant.
salut

EVA