miércoles, 4 de marzo de 2009

LA PRIMERA DE LA TEMPORADA

Be amics a començat una nova temporada per als runners paulsencs la primera d’aquest any a Miravet, una cursa de 19 Km en un desnivell positiu de 1000m.

Son les 6.20 i sona el despertador. Evidenment jo ja m’havia aixecat i no era pels nervis nooooo…aguaito a la finestra i vaia putada –està plovent- però un que és valent diu no passa res. A les 7.05 ja sento arribar a fora a la plaça a l’Enric i juntament amb el meu fill Joel i jo marxem cap a Miravet que i falta gent. Quant van arribar anem a fer un cafetonet i desprès a busca el dorsal, i ja tenim els primers contactes amb altres runners, que per cert no havia entrenat ningú però collons...

Quant van dona lo tret de sortida tots van marxar com a galgos, això si l’Enric i jo abans de sortir ens vàrem fer la foto de rigor en la nova indumentària dels esportistes montsagreros.

9.10 tret de sortida hi ha pedalar que fa costa amunt i resulta que tots los que no havien entrenat o estaven amb algun dolor muscular eren los que més corrien però la primera alegria va arribar als primes km quant el Joel ja estava preparat amb la camera per fer les primeres fotos i animar-nos com un desesperat.

Els km anaven passant i el cansament anava ensenyant la seua cara
més amarga però com he dit abans, un que es mol valent… apretava les dens i a seguir corrent, però quant les forces pràcticament havien desaparegut sento: pare!!!, el meu fill Aleix i la meva dona i la veritat es van obrir les ales que tenim al cor i la resta de la cursa va ser francament un passeig jo vaig arribar al lloc 137 en un temps de 2h 23’ 22’’ i l’Enric en 2h 13’

He de dir que l’organització va ser perfecta i l’esmorzar em penso que va ser millor. Bueno runners paulsencs a veure si us animeu i veniu a corre en los “yayos” i podem deixar el nom de la entitat esportiva i el nom del poble en un lloc ben alt!



PD: Dos corredors ja tenen punts pera la classificació final… ;-)

4 comentarios:

Pauet i Juan dijo...

Fan falta les fotos! k a vore si lo joel me les pot pasar al meu mail otsoak79@hotmail.com
Osti nois sembla que l'entitat Montsagre és tot un equip!Bé "yayos" molt bé. Ja veem que encara vos conserveu prou bé. Aixo si, te guassa que hagueu nat a correr a una cursa que es diu la cameta coixa..."no hace falta decir nada mas...". Me sembla que los rockipankis de la punta de laigua, en la cameta coixa, tb haguessin acabat esta cursa.
Per cert natros tb hem aconseguit uns puntets per a la classificació, adhuc vam nar al campionat de catalunya de duatló, que ja es dir!!!! Jejejejejejeje!

EVA dijo...

Joan i home de ferro no se si us hi au fixat en la foto d'arrivada del Paco,la em possat perque ti trampa,com se que no hu heu vist u tindre que dir,la entitat motsagre molt orgullosament je,je,je va guanyar a les de l'Aconcagua,aixi que la cursa era en cameta coixa pero mo les van fer.

EVA

Anónimo dijo...

VAya pues si, no mahvia fixat!!!Digues k si Eva!!! K som probes pero valents. No som mediatics...pero orgullosos estem de l'entitat montsagre!!
Tot un equipas!!
I diumenge a les roqueeeees!!!
"Lo bombero"( i de moment homenet de ferro...jeje!)

Anónimo dijo...

ei felicitats als "jubiletes" corredors de l'entitat que dixen lo llisto prou alt. bè ens veiem en les pròximes curses.
P.D.neu fen de valentes curses per sumar punts i ana suman a l'entitat que aixo va a més