lunes, 30 de marzo de 2009

MITJA MARATÓ DE LA CALÇOTADA, VALLS

En vista de que la majoria de joves van ocupar les comarques del pirineu per passar el cap de setmana i natros dos erem los únics que mos haviem de quedar pel poble, vam decidir anar a fer la nostra primera mitja marató i poder passar el diumenge ben distrets i tenir algo que contar als demés. Bé, la veritat és que ja feia setmanes que preparàvem la cursa, i les espectatives eren bones. No tan bó era l'oratge que feia, fred, vent, boira i aigua... i com que damunt mos van canviar l'hora... entre nervis, una horeta menos pera dormir i en lo temps just arribem a Valls! (donem gràcies a la organització per penjar cartellets a les rotndes).
Aquí comença lo treball i la estratègia d'equip: mentre un es canvia l'altre pregunta on s'agafen els dorsals, quan el primer està canviat va en busca dels dorsals i el segon es canvia de roba i es posa la cremeta. Acudix lo dels dorsals i es posa cremeta mentres el segon ordena el cotxe, el tanca i lo de anar al lavabo cadascú fa el seu. I al cap de dos minuts d'estar a la línia de sortida...PAAAAM!!!! més de 400 atletes començen la cursa mentre pareix que el temps donarà treva almenys durant el matí.
Fem els primers 15km a un ritme de 4'40'', i aquí és quan es té que arriesgar i forçar una miqueta la maquinària i treure un bon temps. La cursa és exigent, en ondulacions en el terreny, totalment d'asfalt, que no et permeten portar sempre el mateix ritme, però al final tot té la seva recompença, jo arribo en 1h35', i al Pablo en 1h36', almenys 4 o 5 minuts menos del previst dies antes.
Després de la cursa les coses van ràpid, una dutxa, minjar un poquet, estiraments i cap a casa. És que claro avui que no estàven tots aquells que venen sempre... se veu que lo pirineu dona més glamour. Però sorprenentment una trucadeta per preguntar com a nat l'assunto mos fa canviar de parer i vore que d'una manera o d'una altra tots estàvem al pirineu i tots estàvem fent la mitja.
Colorín colorado la crònica s'acabado!!!

P.D. És bó lo final eh?

P.D.2. La posdata la fico pel Pau de les barberes que ell sempre ne posa i keda xulo!

P.D.3. Mos veurem les cames a Roquetes
P.D.4. Ara si, Salut a tots!!
P.D.5. Les fotos són una mica xungues, preò com no va venir ningú per a femo-les...

7 comentarios:

..... dijo...

si haguesseu volgut que us fessin fotos només ho haguesses tingut que demanar!!! que no estava molt lluny! jajajajja he estat pendent a veure quan penjaves el que havieu fet i coneixer d'un nou capitol de les vostres aventures! MOLLLTTT bè!!! sou uns campions!!!
Lo temps diu que demà no farà molt bon dia... si plourà o no plourà no ho sè,... però segur sè que estarà nuvol!!! cuidau d'ofegar-se!!
À.N.F.

Anónimo dijo...

Molt bé nois!!
ja veig que sou uns màquines, esta vegada vau anar totsolets,sense l'afició, però ja sabeu que d'alguna manera tots estavem conectats, a la pròxima intentarem estar presents per donar suport i animos, i fer fotos claro!!

Marta.

Anónimo dijo...

Wenas nois,
La veritat es que és una mol bona marca i deixar clar que els dos esteu com a bous, però n’hi ha que també estan mol forts, i no és el meu cas, sinó el del Nicolas i el del Rafel.
Vaig anar a la cursa de la Pobla perquè tenia un bon kilometratge (24,6 km) i no pareixia mol dura, dic pareixia perquè el fang que va haver li va fer, vaig acabar la cursa pesant 1 kilo més que al principi, jeje.
La cursa era ràpida, però tampoc podia fer molta cosa, en poc més de 5 entrenos no es pot aspirar a molta cosa. Tot i això passava en 50 minuts al km 10 i en 1h 49 minuts el km 20 (mitja de 5’30 el km), però vaig arribar a la meta en 2h 36 minuts. El motiu, esta vegada no vaig caure xD, però vaig conèixer a un nou company de batalla, els flatos.
No se’m va ocurrir res més que al km 15 fumar-me un plantano sencer i alguna cosa més que vaig trobar per allí, dic faré l’sprint final... i lo que vaig fer va ser el passeig final perquè no podia ni caminar.
Abans de començar hagués firmat en lo temps que vaig fer, perquè els miracles són per Lourdes no per la Pobla, però un cop començada i en les sensacions que vaig anar tenint ho hagués pogut fer en 2h 20 minuts.
A Roquetes no crec que mos venguéssim les cames però suposo que a la sortida de Xerta si, dic a la sortida perquè en la forma que porteu serà una mica difícil poder-vos veure durant la carrera.
Que vaiga be i ja contareu com us ha anat la historia per Roquetes. Jo seguiré entrant-me per a intentar baixar el temps que vaig fer l’any passat a la cursa de Paüls, no serà mol difícil, només en que no caigue crec que ho aconsegueixo, jeje.
Dew,
Enric

Anónimo dijo...

Ei Enric, m'alegra que començos a fer alguna curseta abans de la del poble, que és la més xunga. Jo a Roquetes a vore vindre, esta semana 2 entrenos de piscina, i 2 en la bici, no vull forçar molt en correr pq ara començo a estar moooolt bé. Lo bó de Roquetes és que són 2 voltes a un circuit de 9km, estratègia a seguir: 1a volta a conservar i segons les sensassions i el terreny 2a volta a morir... Kiss or Kill!!!! Joanot

pauet barberes dijo...

ei k tal??? veig que u va de maravilla i esteu agfan bon ritme aixo es bo sobretot per a donar vidilla a l'entitat i que la gent començo a respectar lo nom de Paüls. enga mos parlem salut i entreno.
P.D. a vorem si començo agafa ritme de cursa que si no estare fruixot

Anónimo dijo...

Wenas,
Pues al final si que baixaré a passejar-me per Roquetes, tot i que tinc les plantes del peu com un mapa.
No se, però si la puc acabar en menos de 2 hores ja estaré molt content.
Jo encara estic començant, veurem si arribo en bones condicions per la de Paüls, dins de les meves possibilitats.
A 4 entrenos li dius no fer res? pues yo n'ols faig ni contant la carrera com un entreno, jajaja.
Asta el dissabte i not picos en lo Nicolas que ell sempre va a saco Paco (perdo tiet),però de moment està traient uns grans resultats.

EVA dijo...

Enric,tranquil que li faig uns bons entrenaments.

tieta.