jueves, 30 de julio de 2009

Codo a codo con el HM

El mes de Juliol està sent infernalment calorós. Davant d’aquesta situació només podem fer que augmentar els entrenos de picina, ke sempre s’agraeixen més!
L’estiu es una època mole bonica, veure llocs nous ( los que poden ), passar llargs ratos a la fresca molestant las veïns que volen dormir (...), de festeta pels pobles ( en som experts ), i sobretot conèixer gent nova!!
Ja feia dies que “el hombre del mazo”, ( en endavant HM ) em volia conèixer de ben aprop, però ja us dic jo que la d’ell es una visita “ non grata”. He parlat en gent que el coneix i que a partir d’allí han fet el possible per evitar-lo!!! Pobre paio HM... com se pasen.
Jo soc molt bona persona i amic de tothom, i bueno l’HM encara no m’havia fet res per. odiar-lo de tal manera. El dia 2 de Juliol, nem a entrenar pel canal de Xerta, a les 6 de la tarde fa una calor bestial. L’entreno es de correr + series, en total uns 13km. Los primers 6 km s’aguanten bé, però quan començo les series lo desgast es tant gran que no puc fer la segona ronda... i arribo al cotxe com puc, deshidratat, emprenyat i notant l’alè del cabrón HM. 2 cocacoles i un banyet i a l’endemà a tornar-hi.
Les sortides en bici per. la tarde són mole bones, perque a part de la calorina que fot, l’aire es bastant insistent i a trams pots acabar ben bé hasta los ous de la bike i l’entreno!!! Acostumo a fer 67-70 km per. sortida, però la d’ahir va ser especial, pués vai fer una temeritat; 67km en 2h20’ sense menjar res pel camí! Això sí, en passar per. Tortosa 1 cocacola i 1aigua fresca fan tornar el color a les coses... Una altra batalla guanyada al HM, i ara us preguntareu; Perqué collons parles del HM si encara no t’ha agafat mai?? Pués mentida, me va fotre una massada que’m va dixar KO en 30segons. Va ser el passat divendres dia 24, quan al final me vaig decidir per. aportar lo meu granet d’arena a la humanitat, i ja me tins allí mig mort donant sang i patint com un cabrón!!! I es que al final, més tard o més pronte l’HM l’acabes coneixent, d’una manera o d’una altra.
Salud by Joan.

3 comentarios:

Enric Adell dijo...

ai joan...
jo en directe no el vaig conèixer, però vaig agafar un cop de calor que vaig estar 4 dies sense poder fer res a finals de juny.
Ara fes piscina que et nira millor.

Salut i no entrenésseu tant que al final Rafa tindrà problemes per aguantar el numero 2.

Anónimo dijo...

Pos jo en primera persona i davant de la multitud vaig poder observar com al Joan el venia a veure l'HM. La veritat, pensava que en lo gran i pinta de deportista expert no s'inmutaria. Tot va transcorre en normalitat, ell molt il·lusionat en afegir el seu granet d'arena en la donació de sang, vam entrar com a campeons, vam enganyar una mica a les infermeres quan ens van preguntar si havíem dinat bé i ens havíem hidratat per la tarde. La tarde va ser molt diferent, vam dinar molt poquet, vam nedar i d'hidratar-nos res de res al contrari tirats al sol com llangostos!
Quan ens posen a la camilla la punxada va ser fatal, i quan ja estava acabant el Joan me va cridar perquè crides ràpid a l'infermera perquè allí mateix tenia a l'HM, jo també me vaig assustar al veure la seva cara que semblava SHRECK, i vaig notar com l'HM me va passar pel costat.
Però hi tornarem!!!
Montse

Anónimo dijo...

bonissims los detalls montse!!! Va ser mai vist!!! la nubolada que vaig agafar en poc rato, ara la proxima vega que hi nire me fotre fart com un jonec! joanot