jueves, 13 de agosto de 2009

Sortida en bici. 11.08.2009

El mati no es presentava massa animadet a la feina, la majoria de vacances i natros alli aguantant com se pot. Va ser sobre les 14h, quan l'Enric, bon company de feina i de fatigues em va proposar fer una sortida en bici per la tarde, i jo no m'hi puc resistir.
Arribo a casa i menjo un bocata rapidet, poso la bici a punt em canvio i a les 16 ja estem pedalant. Surtim de Pauls a Xerta i pugem a Prat de Comte, una pujadeta que s'atraganta bastant, per sort el vent no es molt insistent. Al cruse seguim direccio Pinell de Brai, on s'agraeixen uns km de costa avall, per recuperar forces i empendre una altra pujada, fins arribar a la rotonda del Pinell, on faig el 1r avituallament, un platano maduret i calent a mes no poder, pero en aquells moments bonissim!!!
Seguim pedalant per arribar a una baixada bestial que condueix fins la c12 altre cop. Aqui l'Enric fa valer la seva destressa baixant i em trau una bona distancia. Seguim fins arribar a Benifallet on fem el 2n avituallament a la font, una aigua fresqueta que'm fara agafar forces per enfila el coll de Som, un mini port en molt mala idea!!
Arribem a Tivenys, i jo com un pardillo me poso a roda de l'Enric, que es capaç d'arrossegar-me a 34km/h a contravent, tot un pofezional! A Bitem tornem a reomplir bidons, ja es l'ultim avituallament i jo ancara tinc que pujar a Pauls!!!
En total una sortida super xula i recomanable, una calor sofocant pero aguantable, i un vent... prefereixo no fer comentaris.
Be pos, dir que la volteta son 80km, 3h5' assagut dalt la bike, a una mitja de velocitat de 26'5km/h, una mitja de pulsacions de 152ppm i per a rematar la feina 3450 calories a l'aire!!!
Venga que comencen les festes!!!!
VAMOS!!!
by joan

No hay comentarios: