domingo, 7 de febrero de 2010

deshermant per sembrar...

Fea temps que no me pasava per la punta de l'aigua! Quina poca activitat durant aquests mesos no?? Però bé, dixem lo passat i mirem al present. Poquito a poco aprendiendo que no vale la pena andar por andar, que es mejor caminar pa ir creciendo!!! Canvi de look per al blog. Espero que puguem continuar omplint lo blog lo 2010, segur que enguany serà més productiu! Deshermem per sembrar...
L'entitat se'n va de marxa!! A les 8.30 a les voltes i jo que son les 8.30 i encara estic en lo got de llet...com sempre faig tard! Aixi meu recorda lo joan en la seua trucada!! Som los de casi sempre..enric, paco, aleix, david, joan i lo pastor roc en la seua gaiata!!! No se si és per fer tard però tant pronte arribo me castiguen en lo classic tema...Bombero! mira que dixar-se perdre lo filial!!! que si alcorcon per aqui...que si cristiano per alli...en fi que això de ser del madrid, rodejat de cules és molt dur pero bueno per n'esta vegada els ho deixarem passar!
La cosa "s'empina" pronte, pasem lo collet del portell i en busca del racó de l'augueró, fot fred i molt de vent, però un cop més penso que no té preu estar perdut per nestos montes! Ahir l'enric me va dir que sempre que surts al monte descubreixes algo nou!! Que bonic saber valorar los petits detalls...son aquellas pequeñas cosas...cantava serrat!!
Racó de l'auguero, coll de les saleres, raco del les caragoles, font del pou sec en paradeta a esmorzar(sort de l'enric i la seua gran bossa d'avellanes...jajajaja), coll d'alfara i pista de les ombries i cap al cotxe! Que si curses per aqui, que si rovellons per alli, que si paies per aqui(ja me diras 7 mascles solts pel monte...vaia animalades s'han arribat a dir!!) que si florentino un atre cop per aqui, anar parlant de proximes surtides, de projectes de l'entitat...lo que diem 3 horetes de molt bona companyia, rises i la sensació de que hem passat un gran rato! Perque no ho fem més sovint????
La primera de l'any ha sigut la caminada de l'entitat pero segur que enguany omplirem lo blog de moltes més histories...proxima estacion esperanza!!
Au coleguilles salut i pau...
Dema penjare les fotos...

2 comentarios:

Anónimo dijo...

bueeeno ke guapo que ha quedat lo new look!! ja mos tocava!! a vore ke dona de si este 2010, la cosa proment, i lo que més m'ilusiona és que cada any apostem per superar-mos!! VAMOS!!

JOAN

Anónimo dijo...

ja tocava passar la desbrossadora per estos mons d'internet... m'apunto al desig que este any estiga carregat de cròniques, esport, suor i.... bon rotllo!!!

ànims i penseu que la propera activitat està al tombar l'esquina!!!!

david