miércoles, 28 de abril de 2010

primeres proves de la copa tarragona de btt...deshojando la margarita!!

En este nou mundillo en lo que m'he ficat enguany....
Surtides a mil, gent molt forta, proves massa curtes per a lo que a mi m'agrada, tècnica deficient, aprenent a rodar en cadencia, bona gent, estres d'altra gent (pas pas!! los fotria matats!!) en definitiva un mon nou però que m'encanta! Anem per parts;
Primera prova al godall. Sense calentar, primer error, donen la surtida per categories: primer elite, sub.21 i sub 23. Al cap d'un minut masters, seniors i juniors. I despres veteranos, cadets i femines. Cada categoria fa les seus voltes, avui elites 4 voltes, masters 3 i veteranos 2.
Jo estic en master30 i com ja he dit surtida a mil, primera pujada i a la meua maquinaria diesel estos arreons li senten fatal, ho haurem d'entrenar millor això i sobretot un bon calentament!! La baixada molt tecnica, en molta pedra on tots baixen com a locos i aqui comença l'estres d'alguns...pas pas pas!!!! I jo mecago en tot!! Los deixo passar per a pasarlos despres pel pla, tant de correr pa n'això???? A la tercera volta jo ja estic calent i començo a trobar cadavers per la pista, al final creuo la meta en novena posició!! No meu crec, top ten en lo meu debut,contentissim!!!! A defensar este top-ten a la secuita...
Ja a la secuita este finde passat pues cada cursa es un mon!!! Avui hi ha mes gent! He pogut millorar en lo calentament fent una volta al circuit en rodri, quines ganes tenia de guanyarte al teu terreno!!! Avui seran 4 voltes a un circuit bastant planot al principi i tecnic per sendera al final!
Lo que no canvia mai son les meues pesimes surtides, a part de falta de ritme, surto sempre molt mal colocat i ja de seguida a cola de grup. Això si, torno a acabar fort la cursa (almenys es un bon consol) A la ultima volta agafo a Amador, amic d'Amposta en qui portem un piquet dels sanos; ell sempre comença com un tiro i quan falta poc per al final sempre l'agafo i arribem junts a meta. Aixi va ser a Almatret, al godall i aixi semblava a la secuita! Entre los dos ne fariem un de bo...jejeje!
Dic semblava perque a falta d'un parell de kms per a arribar sem surt la cadena i l'Amador me pasa com un fletxa, poso la cadena i en l'impetu per agafar-lo a un salt sem surt l'aire de la roda del davant i a la següent curva, que precisament era d'asfalt, no hi penso i l'agafo normal...bum!!! Tamborinada!!! Cul cremat, dolorit i corrent en la bici al coll cap a la meta. En estos 500 metros men passen 5 i finalment cruso la meta en la posicio 17!
Conclusions...La mecanica a n'estes curses es vital, un fallo mecanic i adeu!!
Serà molt difiçil fer un top-ten a la general, hi ha gent molt bona!! Pero ho intentarem!!!
....deshojando la margarita...a la proxima cursa toca caure o no toca caure. Ho dic perque he fet 4 curses de btt i a dos he caigut i a dos no, vaya percentatge!!! Tinc complejo de colilla...sempre per terra!
Lo dissabte a la marathon dels monegros en btt, en teoria toca....no caure!!! A vore si es veritat!! Dissabte vindra Joan que debuta en una cursa de bici...tu com sempre a lo grande!!
120 kms de btt pels monegros, en 1500 bikers!
Calor, pols, vent, aigua...quin temps fara??? Dissabte ho sabrem!
Proxima parada Sariñena!!
Salut i cames amics!!No hay comentarios: