viernes, 25 de abril de 2008

"Via Crucis"

Pos sí, la sortideta d'avui ha estat per a mi com un via crucis, però nem per passos. Després d'una semaneta estressant per coses que ara no venen al cas, i d'espués d'ajuda a ma mare a posar a l'armari tots els llançols d'hivern, he agafat la meua bicicleta i sense pensar-ho dos vegades cap al piló...!!!!
El sol ja apretava perqué he marxat una mica tardet, eren casi les 10 del matí, però les ganes de pujar allà dalt no me les ha tret ningú. Per la vall de vinyes la única companyia que he tingut era l'olor a recién llaurat i a "gallinassa", però cap queixa, al contràri.
Damunt del mas del Serrano tenia ganes de fer de Jesulín, però no m'ha sortit cap bou despistat (menos mal), i al cruse del "Coll de Racher" del Jordi m'han vingut a la memòria les acampades que feiem en la tropa quan a penes teniem 15 anys...(un recordeu Joan, Jordi, Héctor i Dani??) quins records.
Però bueno, l'esfalt s'acaba i el camí es fa molt dolent pel seu mal estat. quan porto 1h i algo, la refoia ha d'estar al caure, i sí ja hi estic. Arribo a la bassa i tinc ganes de donar mitja volta, però hem ve a la memòria una frase molt útil que diu " no pots morir de sed quan les palmeres apareixen a l'oritzó", així que apreto les dents i l'últim esforç. Ara sabreu perquè he titulat la crònica Via Crucis, pués molt senzill; tal i com va fer Jesús abans d'arribar al gòlgota, la roda es queda trabada entre dos pedres i ...paaam! llarg com un sac!
Ja soc dalt, en 1h40m, fotos per al record, una mica de pena perque la boirina no hem deixa gaudir del paissatge i cap a casa. Una sortideta molt maca, la penso repetir, i del tot recomanable, això sí, quan tingueu un mínim rodatge en la bici. Au family!!
Joanot;)

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Ai juanet!! Me sembla que lo teu via crucis particular comença a partir d'ara...apreta fort i aixi al 2010 mo la fotrem a fer lo camino!!!

P.D; es sospitos lo coloret de l'aigua de la botella de la bici...que portaves un cubateta de ron????

Anónimo dijo...

lo de la botella era... cada maestrillo tiene su librillo jajaja!!!
Si si, esperò que el meu entrenador personal me porto pel bon camí i jo no fallar-li.Dw!!
JOANOT;)

Anónimo dijo...

Una pregunta... Qui et feia les fotos?

Anónimo dijo...

molt fàicl, busques dos pedres que faigon de tripode, apoies la camara intentant enfocar bé la posició on et posaràs i selecciones la opció de tirar una foto automàticament. Tens 10s per posar-te al lloc. jeje
JOANOT;)

Oriol Gracià dijo...

uep! com anem? Acabo de penjar un vídeo de la cursa de Muntanya de Paüls al meu canal youtube http://www.youtube.com/user/oriolgracia

A veure si us agrada.
Les imatges són del Joel i meues!

Ànims!

Anónimo dijo...

Està molt bé el video de l'Oriol. La cursa ja està aquí, com anem d'ànims Joan? Suposo que us heu inscrit, no? Jo ho deixo per a l'any que ve, començaré a entrenar el dia 19. Au, Salut.

Mingo

Anónimo dijo...

Hola tios!!! una de dos. o teniu molta feina o us esteu desunflant... s'ha d'anar penjant coses sino no té alicient.
Mingo

Anónimo dijo...

MISSATGE DE SUPORT AL MINGO!!!
Ei ola que tal? a tal dia d'avui si que los responsables del blog podeu dir que au vist la punta de l'aigua de ben aprop.
jo només volia fer lo meu comentari de la cursa "un exit" i la participació paülsenca que cada any va a més, però lo millo, i suposo que no meu contradira ningú, lo suport de la gent que es pren la molestia de matina i puja a animà "des de la punta de l'aigua" ja sabem de qui parlem del nostre fiel seguidor lo pakito i lo joel,tambe la gent que t trobes al piló pero fan una mica de trampa eeee, i encabat la emotiva entrada a la plaça de tots los corredors paulsencs (espero que algun any sigesem algú de natros lo que tinga el gust d'aplaudi al 1er de la cursa,però no per estar al poble si no per arribar natros 1er jejejejejeje
b sense allargam que aixo ja pareix un sarmó, espero que aviseseu quan tingesseu la crónica de la cursa.
enga k vaigo b.

Pauet barberes

Anónimo dijo...

per cert lo suport que li volia donar al mingo que fikeu coses bandidos i no cal que entreneseu tan a i prepareus per a la nocturna