domingo, 24 de agosto de 2008

X TRIATLÓ DE XERTA

Hola familia, acabades les festes, les nits fent lo ruc, mal dormir, bon beure... bon menjar, farts de variats en lo corresponent vermut, xalera, luxuria, amor, balls, promeses que no complirem, plans de viatge,cubalitros, xupitos (...), abraçades, son, calor, fred!!, rokipunkis, cançons a capel.la, fotos, bon rotllo i demés coses que no contaré, la brillant idea ha estat fer el triatló que organitza el nostre poble veï de Xerta.
Lo cas és que has de fer 800 metres nadant, 14 km en bici i 3'5 km corrent. Això dit així pareix fàcil, però quan tothom se tira a l'aigua a l'hora i et comencen a venir cops de peus i mans per tot arreu no fa tanta gràcia... ho dic per experiència!! Los 2 rokipunkis quedem al Serrall, i sorprenentment lo Pablo arriba puntual ( guanyes punts noi...), esta vegada l'afició és minoritària però no perd en qualitat; GRÀCIES GUAPES!! ( ja sabeu qui sou ). Lo tercer rokipunki ve desde Ulldecona, ni més ni menos que lo nostre amic Lluc BOVEDA!!!, que tot i venir resacós mos a guanyat com a volgut, me tens content guapet.
Comença la prova i bé com sempre, esta vegada no mos tirem los últims a l'aigua però no se què és pitjor, perque m'han fotut blau a cops!! Sortim de l'aigua, què per sert no té massa bon gust, gairebé al mateix temps, lo Pablo marxa com un llamp en la bici, però jo segueixo una altra tàctica, poc a poc i bona lletra, tipo Piranya i Tito de Verano Azul. Tot i això li foto metxa, però la bici no és lo meu i m'adelanten 7 o 8 participants. Arribada al canal altre cop per fer canvi de bici a correr. Ara ve quan guanyo punts per a que los de Xerta se'n recordon de mi, és fàcil, només tens que tombar 6 o 7 bicis aparcades i que tothom te miro en cara de mala llet...jajajaja. Lo Pablo me porta 4-5 minutets de ventatja, però ara ve la meua especialitat, trac lo punyal i començo a obrir camí. 3km corrent passen enseguida i tot i passar a gairebé 15 corredors no puc veure al Pablo que hem treu 2m. "Tus dias de gloria pronto veran su fin,Cesar".
Final de triatló, resumint; una xalera!!! Tots dos hem pogut rebaixar el temps de fa 2 anys, jo en 7m i Pablito en 2m. Lo col.lega d'Ulldecona de nom Lluc BOVEDA ja fa rato que s'aspera, ha fet un paperàs.
Los temps i les posicions han anat així: Lluc 48m lloc 19; Pablo 51m lloc 28 ; Joanot 53m lloc 37.
Cursa feta cursa contada, esperem que l'any vinent s'apunto algun paulsenc més!! Aviat mos trobem a la cursa de muntanya de Tivissa ( 12 Oct ), i bé, un saludo a tots molts besitos, salud i a entrenar family!!! Com sempre donar les gràcies a aquells que mos apoien i mos donen suport en totes estes mogudes, esperem que a Tivissa siguem algú més (...) i esl aplausos sonon més fort.
El vostre sempre amic JOANOT;)

4 comentarios:

Anónimo dijo...

LLUC BOVEDA!!
un gran home, si senyor!
preneu exemple i espavileu, tot i que vatros tambe ho vau fer molt bé, però LLuc Boveda és LLuc Boveda.

Salut!!

Marta.

Anónimo dijo...

Hola nois esteu molt guapos a les fotos,pero jo trobo a faltar una cronica a la punta de l'aigua i per aixo us he de pitar faltar,tendrieu que escriure la cronica de la piscina perque hus pensaveu que no vindria gent i deu nido,crec que la deveu a tota la gent que va colavorar.

Anims i adeu. EVA

Anónimo dijo...

ei que tal avui ai tingut la oportunitat de puger llegir la cronica i m sa fet la boca aigua l'any que ve si que mapunto eeehhh ,pero ja sabeu tinc que perfecciona la meua natació que es lo que us dic sempre traga aigua de la piscina mira ti un pase que alguna pixerada d'algun crio no passa res però pel riu es un atre assunte ja que alli ja no sas lo que i a. en fin enhorabona companys. hasta la proxima
P.D. per cert me vai enterar per un moixonet que la crònica esta vau arribar al poble a les 11 del matí i a ancabat del vermut aixo ja estava penjat que passa aqui, aixo portarta problems eeehh!!!!!!
que vaiga b.

PAUET BARBERES

Anónimo dijo...

eiiiii!!!!!
heu de reconeixer que lo millor de tot lo triatló és l'afició!!! jeje
bueno veig que això torna agafar el ritme, (que com s'ha notat que han sigut festes)
bueno dir-vos que com sempre ho vau fer molt requetebé!!!
molts animos als dos i felicitats al famós Lluc Boveda, que us va passar la mà per la cara, i això q anava ressacós!!!
un besito molt gros!!!
MªCarmen