martes, 2 de septiembre de 2008

EL PRINCIPI DE LES COSES

El mes que vé ja farà 3 anys que el Pablo i jo vam començar una amistat que va per a llarg. Al principi tot és molt maco, entrenar, soparet, excursioneta... i hagués sigut bastant més fàcil que jo digués: “disme que tinc que fer i ho faig”. Però ja me tins a mi aguantant la metxa tots los dies, patint fred, gana i son!!
Los mesos van anar passant, i no tot eren flors i violes... més de dos vegades vam acabar els entrenos de morros, algunes vegades pel meu caràcter de ranci, altres per les seves paranoies de la vida i de l’amor (tinc que reconèixer que algo he après en este tema eh! Eros, Philos,Àgape... diuen que lo roce fa lo carinyo. A vore si los rumors siràn certs...) però a l’endemà los dos soques a tornar a passar lo dia juntets.
Después de molt temps i de les inquietuds per fer cosetes, un dia estant a la font del Teix mos va passar pel cap obrir este bloc tant maco que esteu llegint per contar les nostres aventures, el que no mos podiem pensar és que tindria tanta acollida per la gent del poble i sobretot per tots aquells que mos coneixem més pel mundillo de les curses de muntanya. Lo bloc a tingut alts i baixos, però perdoneu perquè natros també tenim vida. Al meu parer lo més espectacular del blog va ser la cursa de Paüls i el viatge a Perú del Pablo. Si és cert que vam dir que aniriem a l’Aneto este estiu i mos hem quedat a casa, també estels del sud i no trobem dies. Així que la nova iniciativa que vam tenir a l’agost va ser organitzar alguna activitat en que pogués participar molta gent i axí va sortir el "1r nada per la causa", 5h de natació en finalitats benèfiques. Dit així queda molt bonic, però quan ho fem? qui col.labora? on fem el donatiu? La gent participarà? Estes qüestions mos van donar més d’un mal de cap, cosa que va ocasionar que un cop acabada aquella tarde mos oblidessem de tots aquells que van col.laborar, i mos dediquessem a passar unes festes a lo grande.
La cosa és sencilla, vam escollir per fer el donatiu a la Fundació Clínic per a la investigació contra el càncer, un tema que tots d’alguna manera hem viscut de prop. Vam recollir 623’50€, sorprenent per una primera edició, i la gent del poble va nedar com mai, sobretot els més menuts. A tots ells moltes gràcies, més de les que us penseu. Gràcies a Cal Portal pel coc, a l’Abdón per les pilotes inflables i a l’Ajuntament per dixamos fer lo que volguèssem. Prometem uns segona edió més ben organitzada, i sobretot prometem no fer-vos esperar tant en les cròniques ( cosa difícil ). A tots vatros gràcies per la vostra paciència i pel suport incondicional.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Bé,nois veig que accepteu les critiquesi que lleguiu els comentaris,un 10 gracies per haver-la escrit adeu.
EVA

Anónimo dijo...

los vostres desitjos són ordres per a natros!! lo millor d'una persona és la umiltat i acceptar les critiques dels altres ( sempre que siguin per a bé )
JOANOT;)

Anónimo dijo...

És difícil avui en dia trobar gent tant implicada i tant positiva, seguiu així. Estic completament d'acord amb els dos temes més àlgits del bloc; la cursa i el viatge del Pablo. Lo de la piscina, un 10! Auh! Salut.

Mingo

pd. encara que no escrigui comentaris al bloc, l'acostumo a mirar sovint... (va pel Joan)

Anónimo dijo...

Ke sabeu que el passat dia 2 lo Pablito va marxar desde Pauls a fer el seu peregrinatge a Santiago. A vore que mos conta!!
Jo de moment estudiant i preparant exàmens, ja m'arribarà l'hora...
JOANOT;)

Pauet i Juan dijo...

Bé amoret!! Todavia te sigo debiendo una canción de amor...jejeje, algun dia parlaré jo del nostre amor.
Ara el que vull és agrair també a tots los que per un dia vos vau convertir en perfecte nadadors emulant a phelps i vau asistir tots a la piscina a ajudarmos en lo dia de la nadada solidaria! Moltes gracies a tots/es, nadadors, colaboradors, los que vau fer una donació...pero el que heu de tindre clar és d'estar molt contents en vatros mateixos, per solidaritzarvos en una causa que avui en dia encara acaba matant molta gent pero que gracies a entitas com la del clinic pues sen salven moltes. No nomes mos vau ajudar a natros, sino a moltissima gent i a vatros mateixos tambe.
Eternament agraits!
Segur que anirem montant més cosetes!!
Pauet.

Anónimo dijo...

hola a tothom i en especial al Juan i al Pablo!!!
en primer lloc felicitar-vos perque ja fa tres anys que vau encetar una relació, se que ha estat una relació difícil i amb alts i baixos, però per damunt de tot plena d'AMOR i d'IL·LUSIÓ!!
en segon lloc i més en serio felicitar-vos i donar-vos a vatros les gràcies per haver organitzat aquest primer nada per la causa, ja que la causa com molt bé heu dit vatros, a qui més qui menos afecta.
domés dir-vos que amb aquest acte ens heu acabat de demostrar el que ja sabem tots, que sou dos grans persones i amb molt bones intencions!!!
una abraça per a cadascú i molts besitos!!!
MªCarmen