sábado, 6 de septiembre de 2008

Primeres impressions!!!

Hola tropa!!!
Es curios tot aixo del camino, una experiencia molt diferent! Tot va començar gracies a un amic de la faena, "lo Rodri", que l'any passat ja va fer la locura de pujar de Tortosa fins a Santiago, i jo com que soc fàçil de convencer pa nestes coses pues vaig dir "avan"!!!
Preparar-ho tot a ultima hora, com sempre, vaig retrasar la meua partida tres dies(que al final los trobare a faltar) perque vaig fer un soparet de despedida en lo juanet i total que vam fer les 6 del mati al buda, en lo Pere i l'Hector, en una castanya que deu ni do!!! Pero bé tot això no ve al cas...
La primera impressió va ser que la bici pesaba un ou, i part de l'atre, i que Santiago estaba molt lluny, mes de 1000 kms, una mica mes i no marxo, nomes faltaba la txell marejant la perdiu...ohhhhhh quina pena al marxar!!! Gracies Txell per cuidar dels perritos estos dies, AH! i gracies tb al juan i a l'Enric (lo nou) . A lo "canaem", primer dia vaig arribar a Caspe, bastant cansat per la calor, vai pasar la nit a una residencia d'estudiants, evidentment buida, i prontet a l'aire i a pedalar fins a Saragossa, quin suplici, 120 kms entre secarrals, moltissima calor, tot tan solitari i una mica feet la veritat. Lo que si va valer la pena va ser l'arribada a la plaça del Pilar, que guapa!!! Vaig fer cap a un albergue molt txulo on me vaig poder asear i jopale a voltar per saragossa...quan veig que fan la expo!!!! Aixi que penso; com que tinc lo cul fet pols despres de 200 kms en dos dies, demà men vaig a la expo i aixi ho faig, a fer lo guiri per la expo que la veritat no val molt la pena, massa superficial!!!
Ja no ho tenia clar, perque just esta setmana baixa L'Eugeni, un amic que ha marxat a estudiar cuina a donosti, i ja fa molt temps que nol veig, i era un rollo la veritat que ell estigues per alli i jo per aquí, aixi que tren fins a Burgos i aixi guanyo uns dies, un s'ha de saber adaptar a les circunstancies i per a mi és molt més important L'Euge que lo camino!!!

COm que de fer nit a Logronyo pues vaig capa un ALbergu i aqui comença lo xou!! Primer conec a un Alicanti en qui mo nanem a fer uns riojes, i acabem los dos mes contents que menos abans de nar a dormir a l'albergue, i la sorpresa ve quan arribem i mos diuen que no hi han places i haurem de dormir a l'esglesia!!! Quin yuyu!! Un rokipanki com jo dormint a la casa de deu, ara si que veig que es cert que deu acull a tothom. Acabem dormint l'alicanti (lo marti) un iaio asturiano(l'antonio), un de sagunt, un argenti(l'alexis), un cordobes(migué) i un català, enmig d'una esglesia!!! I no es un chiste! La tenim tota per a natros, i abans de dormir pujem a dalt a la torre, quines vistes més guapes de Logronyo! Imagineuvos los sorolls a l'esglesia, que si un ronca, que si un se tira un pet, que a l'atre lo truqen, pues tot amplificat per l'extaordinaria sonoritat de l'esglesia

Bueno que m'estic enrollant massa, ara ja estic a Carrión de los condes(Palencia), a un convent de monjes(d'este viatje surtiré una mica aixi aixi) despres de 95 kms per paisatges que tot i no tenir res, pues acaben agradant. Dema vull arribar a León, i lo divendres que ve tornar per a poder passar un dia en l'Euge.
No se, es curios tot això del camino, no se que té però reconec que és especial!! Es d'admirar que certs albergs parroquials t'aculliguen, et donen un sostre, menjar, calor humà, a canvi de res, serà aquesta l'essencia de l'amor que professen totes les religions??

La gent també té una bondat especial, se'ls veu que busquen alguna cosa!! I que busco Jo??? Pues encara no ho sé, de moment sóc feliç, respiro tranquilitat, no se com una calma bonica i això si, tinc lo cul a punt d'explotar!!!!!!!!! Jejeje!!
Quan hi ha tanta gent pel camino, i durant tants anys han hi hagut peregrins...tindrà lo seu que!
Un beset per tots/es.
P.D; lo tema de les fotos està complicat, perque camps de blat, vinyes, i secarrals, ja neu vist tots no? Espero poder ensenyarvos fotos més txules a la proxima
P.D2; és una cronica rara, pero es que tinc una mica de pressa, este és un ordinador solidari, com tot lo que se respira per aquí!!


2 comentarios:

Anónimo dijo...

hola Pablito!!!
tu com sempre vaigos a on vaigos trobes festeta.
molts animos i no faigos lo ganso i pedaleja home, que d'això es tracta!!! i tranquil que el mal de cul o et passarà o t'acostumaràs a ell, (quin remei,n?!)
bueno un mun de besitos i una abraçada molt forta!!!
ah! fes bondat!!!
MªCarmen

Pauet i Juan dijo...

Hola txica!!!
Ja sats que a mi això de la festa no m'agrada gaire...jejeje! Quan surt lo moment pues surt!!
Lo del cul ja està solucionat!!! Ja no me fa mal!!!
Un besito molt gros tambe i tu si que has de fer bondat que man dit que a clase...bueno es igual que no ho ha de saber tothom!!
Adeu adeu!
Pau