martes, 7 de octubre de 2008

Larga vida al rey

Pos si, baixes la guardia un moment it fots una nata com la que em vaig fotre jo el passat diumenge corrent pel monte, i el turmell a pendre pel sac. Però lo pitjor està per arribar... llargs dies per casa sense aclarir res, (me penso que faré com José Arcadio Buendia o Melquiades i me ficaré a buscar l'elixir de la vida eterna ), llegir lo llibre que me ti atrapat ( que llarg és lo cabrón ), pensar en coses absurdes ( bueno, això ho faig sempre ), jugar a la play, escoltar la ràdio, i sobretot fer la meua activitat favorita; la siesta al sofa!!!
Aviadet volem anar de viatge, esper estar recuperat...
Portam això... buscam allò... suma y sigue jajajaja. Això és lo paradís, ningú te mana faena, tots t'obren les portes i estàn per tu...
Bueno, espero que duro poquet i tornar estar a tope aviadet, però mentrestant a vivir la dolce vita i LARGA VIDA AL REY

11 comentarios:

Anónimo dijo...

tots los de casa esperem que duro poquet!
te queixaràs que ara vius com un marajà, viciante a la play, sort que encara no ha surtit lo "PES" i no et pots entrenar, jaja. així estarem en igualtat de condicions tots los membres de la lliguilla dels diumenges.

Animo i cuida't ( bueno ja et cuiden los altres )

Marta

Anónimo dijo...

Hola Juanet,ara si que l'has fet bona!
Soc la Mª Jose,que estic a Palamós i ja feia dies que em rondava entrar al blog i escriuret aluna cosa, i ara que tinc cobertura pus he aprofitat, i vaja cuadro! et trobo en la cama enguixada, menys mal que has deixat pasar les festes,ja ja.
Aqui fa molt vent i ens la estem rascan al port fins nova ordre, tot va molt be i si Deu vol ens veurem a Nadal.
Cuidat molt fes tot lo que et diu lo siño metge i no faigos parlar a la Marta.
Un besito molt fort.

Anónimo dijo...

Vols dir que no hi ha una mica de cuento aquí... ves al tanto Marta, si convé demana un certificat metge, que este Joanot se les pensa totes...
au!!! salut
Mingo

Anónimo dijo...

hola puntaigueros!!!!

des de les antipodes us enviem una salutacio lo david i la m mar!!!! bueno, una salutacio i una abrassada fortissima pal juanot, que has fet paio!!!! estimat sots molts animos i disculpamos si no venim a veuret asta d'aqui a una setmana.

bueno, passo de fer unes crono\iques tant majes i llargues com lo pauet quan era al peru, pq tampoc tenim mnassa temps, nomes dir-vos que quan tingueu tres setmanetes de vacances, penseu en esta maravillosa terra que tenim just a l'atra punta de mon, que no us enganyon, de moment lo canvi horari no mos ha afectat, es mes, en tres dies el cos s'acostuma a "trasnoxar", i aixo d'aqui baix es..........IMPRESSIONANT!!!!!!

despres de la visita a australia ahir vam arribar a New Zeland i en l'escursio d'avui, a nivell natural ja casi hem arribat al nivell australia.

bueno, abans de plegar volia preguntar com estar el tema de l'AE MONTSAGRE DE PAULS???? i bueno, enviar una abrassada forta a tots i el dia que vulgueu veure fotos............ ja mos parlem.


adeu!!!!!!!!!!!



david i m mar

Anónimo dijo...

hola Juanito,espero que et recuperes molt pronte i que no sigui res aixo del peu.
Anem a lo que interessa,suposo que saps que la cursa de tivissa es puntuable per els runners Paulsencs,si aixo o has fet per temor,tranquil quels companys teu perdomen
PD:espero que t'aigue cogut pero recuperat rapit que t'esperem.

PACO

Anónimo dijo...

això si que és un caxondeo!!! fem cròniques de sortides i ningú diu res i a la mínima que estem fora de combat tot deu foten lo dit a la llaga. Moltes gràcies pel animos de veritat, sobretot a vatros David i M Mar, ke xaleseu molt. Paco la puntuació començal'any que ve jajaja. lo qui mana fa lo que vol...
Ah, lo 17 marxem a Marroc, ja vorem si posem algo al blog, xq estem una mica rebotats, però com que veiem que la gent mou algo ficarem, però ja us diem ara que no pensem donar detalls.
SOMOS LOS ROKIPANKIS!!! JOANOT
Gràcies a tots;)

Marisa dijo...

Ei Juanet, com estem? Kina bona vida q et pegues estos dies eh!!!
Bueno ja veus q despues de queixar-te tantes vegades de q no escribim res al blog al final m'he decidit.
Bé espero q xalesseu molt per Marroc, i q fesseu alguna crònica ben guapa ( no sigues rencoros, jejeje).
Cuida't i disfruteu molt!!!
Marisa

Anónimo dijo...

Hy Juan, después de molt de temps de no poder entrar al blog, el dmg me van dir que hi entrés que l'última foto que hi havia era la millor,jajaja... espero que et recuperos molt aviat! Suposo que ja deus estar preparant la maleta! No us fesseu "derrogar" gaire i feu moltes fotos i compartiu-les!! Molta sort i disfrutar a tope del viatge!
Mireia G.

Anónimo dijo...

Hola wapoo paulenc!!!

jejjejje la foto és total!!! quines pintes que me portes!!! a vore si t recuperes pronte i pots tornar a nar a pasejar pel monte!! que com tu me dius les cabres sempre tiren al monte!!
i claro que espero que quan tornes del viatget que tens proxim no me deixes altra vegada plantada.... jjajajja

un beset molt gran i espero voret pronte que ya toca!! muaaaaa

àngels nolla

Anónimo dijo...

Mare mare, va com veiem que no mos sou infidels ja us farem una cròniqueta ben xula de la nostra ascenció al Tuoubkal (4125m) i demés cosetes que farem.
kuideus i gràcies pels ànimos, ara estic fent un peregrinatge de massatgistes i curanderos per a posar la màquina a punt.
Joanot

Abraham de Cirera dijo...

AUAUAUAUAUAUAUAUAUAAUAUAUUAUAUAUUUU
Que no saps vore on refots los peuets!!!!!!!! Au trau-te lo retxurro de vendatge que t'han fotut i al físio!!!! I en dos dies i mig... al puesto de nou!!!! A fons!!!