viernes, 29 de mayo de 2009

IX CURSA DE MUNTANYA DE PAÜLS

El passat dia 24 es va celebrar la novena edició de la cursa de muntaña de Paüls, una cursa que estigos com estigos fisicament casi que és obligat participar-hi ( sempre en unes mínimes condicions, claro). Tenia clar feia dies que rebaixar la marca feta el 2008 (3h12min) em portaria molta feina i entrenos, així que el pla era un altre. El pla B era sortir a passar-ho bé, tenir noves sensacions, sabent que l'objectiu este any era un altre.
Tot i així, faig una pujada al montsagre molt correcta, reservant bastant. El següent tram fins el piló va ser més durillo pel fort vent i trams molt tècnics, l'estratègia continua sent conservadora, sabedor de les meues possibilitats. A partir del piló, i gràcies als ànims d'aficionats paulsencs, comença l'altra cursa; ja s'ha acabat reservar i començo a correr fins a creuetes de lloà, on comença la pujada més xunga fins la punta de l'aigua. No se quan em va costar la, sobre els 25m suposo, tenint en compte últims entrenos. I res, queda Joan Gran i baixada fins la meta. Els últims 9km apareixen les llagues, encara no se perqué collons me passa sempre igual, però són estos moments de sufriment on aprenc d'errors que no es poden tornar a repetir ( ja saps de que parlo Pablo ).
En fin, són 3h29min. el que em costa fer tot el recorregut, a priori pensaria que és un disbarat i que estic fluixot de cames, però tot el contrari!!!, a l'endemà ni una agulleta, ni doloret pels genolls ni res d'històries. Això sí, una llaga que fa fredat i que retrassa la preparació per a la pròxima cursa, el triatló de Salou. Som-hi!!!
PD; la crònica és una mica cutre però no m'apetia massa fer-la i com anàven passant los dies... dic fot algo no? Salut by Joan
PD2; ja penjaré més fotos que no se on tinc lo cable...
PD3; segú que per teua casa...
PD4;és que seguríssim!!!

2 comentarios:

Pauet barberes dijo...

Ei que tal?bé ja s'ha fet realitat un atre any la cursa del poble. Per a mi fantàstica aixo si la pujada d'enguany al que dona nom al vostre bloc brutal si l'any que ve no la fiquen me faràn un favor, la pròxima jo la semana que ve a fredes aixó també es un mite en lo meu petit calandari de curses que spero amplia una mica. bè amics gràcies a la gent que tant animava i nombra als nous corredors d'enguany lo serranet i lo juanet felicitats i lo carbonero que lo bandido ell ja se va desmadrar i va ser impossible anar al seu ritme.
P.D. un atre any que los veteranos no s'en riuran de natros per puguemos guanya.

Enric Adell dijo...

Hola,
Una més que en podras contar joan, xD.
Cada any la cursa és més dura, però aixì també es bo perquè sempre et tens que superar.
La de Fredes no la faré, però tranquils que des del Kasal us animaré en una cervezeta per la mà, jajaja.

Anims i sort el dissabte!!!