viernes, 2 de abril de 2010

Marxa cicloturista terres de l'ebre 2010

Val a dir que de marxa no ti res, com totes! La mitja de 35 del guanyador...ja ho veeu!
Quina ansia en aixo de les bicis!! Estic "biciaó"...
Per sort avui correm a prop de casa aixi que no toca fotermos la gran matinada. De totes maneres a les 6 sona lo despertador, lo kotxe ja esta carregat i ara toca omplir los deposits! Bon esmorzaret i cap avall. Avui hi ha una novetat, la Txelita s'ha animat a vindre a vore 240 locos per pedalar! De paso tindrem reportera grafica i un toc femeni a l'equip que entre tant mascle ja va be!
Lo lio de sempre dorsals amunt, que m'entra un apretont i vas al wc i veus que no ets l'unic, donant-li bon compte al paper de water, presses, corrillos, fotet de rigor i a la surtida. Surtida neutralitzada fins surtir de tortosa. Mos d0nem lo gust de obrir lo pilot pa sortit a les fotos de portada perque per a atra cosa...a la c-12 mos foten fora a patades d'alli i començen a estirar lo pilot de valent. Rodant a ratos a mes de 50 km direcció xerta! De locos! Pero la serp txiket t'engull i t'estira que es un contento! La pujada a prat je es converteix en una escabetxina de les bones, arribem a prat, miro atras i no hi keda ningu, ja s'ha fet un bon tall, kedem una seixantena de ciclistes, 4 de l'equipasso que portem...jeje! Joan, Javi, oscar i lluc! Pujant al coll ventos ja a saco, solo kedan los mas fuertes!!! Lluc i jo arribem junts a dalt pero se despenja una mica a la baixada. Conseguixo arribar una atre cop al primer grup pero entre que m'encanto una mica menjant i que esta gent van molt forts me kedo tallart de nou en 4 mes...pocs kms despres arribant a batea m0s agafa un grup per detras duns 30 on tornem a juntarmos tots! I ja a n'este grup pues anem pedalant i xarrant cap a villalba, la fatarella, mora, benissanet, miravet, lo pinell, benifallet i pujant a som la cosa se tensa de nou, lluc i jo arribem junts a dalt pero els atrs se tallen, ja nos mos agafaran.
Remolins i a partit d'aki marikita l'ultim, Lo Lluc me planteja un repte molt agossarat, "a que no me traus 5 minuts dalt la Hermita???" Que estas boig?? si nomes hi han 4 kms??? Pujem pels muros del parador, rollet classica, i en pok rato arribem a dalt!!! La txelita i la mami per alli dalt i la diferencia en Lluc sera de 1 minut i alguns segonets....aiiii!!!
Poc despues arriben joan, javi, oscar, ruben, paco, marc, joan pare i german! La troupe al completo!!
Lo millor es lo que ve ara, dutxeta, dinaret, que si parles en un, que si parles en l'atre i en ganes de tornar a repetir.
La proxima, copa tarragona de btt a godall...aqui si que me fotran palos per tot arreu. Debuto en categoria master-30 ai ai ai! Avui he nat a fer unes voltes al cicuit i es molt tecnic, en baixades per on la gent baixent com a locos, haurem d'apretar.los pujant....
Salut i pedals...

3 comentarios:

Anónimo dijo...

...molt divertida la crònica!!! m'ho vaig passar molt bé però encara no entenc com us agrada anar a patir!!!! jaaja...és broma!!! és lo millor que hi ha...això dóna vida!!!
petons...
txelita!

Anónimo dijo...

Bona crònica, a vore com té va per Godall.

Lluc

Ruben dijo...

Aquí ningú entrene....