sábado, 24 de julio de 2010

per fi hem conegut al josef.

Fa ja uns anys que per una revista vam vore un reportatge del josef ajram que fugint dels deportistes convencionals es dedicava a viure la vida i disfrutar de l'esport, i definitivament mos va convencer este "sonat". Los seus reptes i sobretot la seua filosofia, ja no d'esport sino de vida, mos va captivar de seguida. Quan veus com una persona com ell es capaç de fer tot el que fa, sense voler-ho es converteix en una dosis extra de motivació. Lo seu llibre, les seues pulseres, les samarretes...molta gent pensara, puro marketing!! Val d'acord, una feina mes jo tambe tinc la meua! Pero sempre pensare que moltes vegades no hagues entrenat, o d'atres hagues afluixat lo ritme pero no...sempre avant!!! Lo millor es que esta manera d'afrontar les coses es extensiva a tota la vida!!! Sempre es possible tirar avant!
La sorpresa arriba al saber que lo tenim aprop, surt de l'ametlla de mar en direccio barcelona i evidentment no mos ho pensem gaire. Los tres locos de sempre agafem les bicis i cap a l'ametlla. Ja alli mos trobem mes boigos, algun mes que d'atre, ho dic pel colega que va fer la ruta en btt!! K makinon!
Marc te pixera i desapareix i al cap de poc surt josef! No es tant gran diu joan! joder a mi si que meu sembla...firmes, entrega de mallots, mos entrevista la cala tv....lo millor lo comentari del marc...jo com joan....jajajaja! Ja començem a riure....
A partit d'aqui pues lo millor del dia, un molt bon grupet en 164 kms per davant! Me venen al cap moltes coses, com lo comentari del josef al nostre vikingo..."ja voras quan t'afeites lo pel" jajajaja! O les farteres a la furgo dels de everis que mos acompanyen tota l'estona, ronda de donuts i de coca-coles a sant pere de ribes! Poc abans lo marc i lo joan se perden per l'autovia i lo marc apajarat...jajaja! Pasem per les costes de garraf i ja comença a fer "olor" a ciutat...jejejeje! Cotxes, camions, autovies, aeroports....pero tant i fa!!!
L'arribada a barcelona es la bomba, ceres amunt, ceres avall, contradireccions, semafors a l'aire, ke mangantes!!! Lo josef mes acostumat que natros esta en su salsa, natros bastant mes agobiats...com poc despues li confeso al josef...me sento una mica paco martinez soria...jajaja!
Arribada multitudinaria a barcelona! I a partir d'aqui lo show! Redbull per aqui redbull per alla, lo marc que arrasa en la bandeja de les pulseres, lo premi mes preuat i buscat per tots es la foto en les paqueles de everis...ai com som eh??
Mos despedim del josef i aqui comença lo nostre particular calvari. Primer trobar l'estació de sants, despues plorar-li una mica al revisor per a que mos dixe pasar sense billet perque sino no arribem a temps! i ja al tren tot el recorregut fins l'ametlla sentats a terra, apajarats(que ve a ser com un colocon) i evidentment sense parar de dir tonteries! Pets, catxondeo, animalades i lo tren que arriba en una hora de retard a l'ametlla...en fi una historia com sempre!!
Lo Josef un krack!! Com a deportista fora de dubte i com a persona pues m'ha sorpres la seva humiltat! Timit, divertit i lo millor una risa espontanea que m'ha encantat.
Tu Josef no t'en recordarà d'este dia pero vos aseguro que natros si!! Un gran dia, com dia lo boig de la mountain bike!!! Hem conegut al josef i gent molt maca, com lo nil o lo ferran! Hem anat en bici fins a barcelona, que es un puntasso, i no hem parat de riure!!!! I love it!! M'encanta!!

Los del montsagre avui han sigut una mica mes feliços, i aixo gracies a tu josef!!!!
Proxima parada extreme man menorca!!! Tembleu ses illes que lo montsagre ja ve cap aqui...

2 comentarios:

Josef Ajram Tares dijo...

moltes gracies Pacos Martinez Sorias!!!!!! jajajajjajajaj

Pauet i Juan dijo...

jajajajaja!
quin glamour!! lo josef pel blog...
Gracies!
kuidat i continuarem seguint-te desde paüls!!!