domingo, 28 de junio de 2009

Ja ho diu lo nom...quebrantahuesos!!

Fare la cronica a modo de titulars!!
La cicloturista mes important d'Espanya.
La participació de casi 10000 ciclcistes, l'organització, l'expextació i la cobertura mediatica fan de la qubrantahuesos una de les marxes mes importants del mon(los experts diuen la quinta més important)
Una bona companyia.
Vam marxar una colleta de Gandesa i un servidor. La familia Aubanell i Marti lo marmolista(quina pena que fos del Barça). Vam pasar lo dia d'abans voltant per sabiñanigo, fent cervesetes, flipant en les bicis de los expositors(fins i tot vam poder tocar la bici en la que Samu Sanchez va fer medalla d'or a Pekin) i a dormir al camping!! Aixo si abans preparant tots los bidonets en lo doping pertinent, carregar los mallots en infinitat de barretes i gels, i una ultima repasada a la bici!!
Ja estem al lio.
La surtida a tope como no, desde que se dona la surtida fins que pasem nosaltres pasen 15 minuts, imagineu la gentada que hi havia. Lo joan s'escapa pronte, lo marti decideix anar de tranki i ruben i jo anem avançant puestos. Molt vent de cara, aixi que a xupar roda. Menganxo a un grupet en los que nem avançant sempre per la esquerra. Paso al joan, i faig mig port del somport(16 kms) en un grupet pero veig que van massa rapids i me keden encara 150 kms. Uiuiui que aixo se posa feo arribant a dalt del port, ja no es veu res, molta boira i fred. Nem junts un atre cop, pero los aubanell se queden a dalt del port. Comença la baixada, TERRIBLE, vos aseguro que mai havia pasat tant de fred. Plou, boira, a mes de 1500 mts al pirineu i jo de manigueta curta, vos aseguro que fa molt de fred!!! I un descens perillos. Ja a baix, menjar a tope, i a rodar en un grupet. Portem bona mitja. Pero PAP! Pinxaso. Quan acabo de cambiar la roda pasen joan i ruben que se paren i me foten un ultim cop de ma. S'aproxima lo terrible Marie Blanque. Començem lo Port, mos keden 9 kms i PAP! Pinxaso. Joan no mos escolta i marxa lo Ruben se queda en mi a ajudarme a canviar la roda. A partir d'aqui fem la marxa tota la estona junts, rient, xarrant, mirant los paisatges...he disfrutat moltissim! Mos keden los 29 kms de pujada del col du Portalet i la tachuela de Hoz de Jaca. Uns 100 kms a meta....
Admiració capa los bascos.
Quina emoció sentirte corredor profesional per un dia. Estos tipos los bascos, se foten als ports, en caravanes, tauletes, barbacoes i foten una festa que ti cagues. Te donen aigua, menjar i sobretot animos. Aupa! Aupa! Sort d'ells pq me van donar moltes forces per poder coronar lo portalet. Gent a costat i a costat animante! Rollo Tour!
Quines baixades.
La baixada del portalet es brutal!! Carreteres amples, ben asfaltades i curves en molt bona visibilitat. Consequencia del pique en Ruben, pues que pasem dels 90 kms/H!!! Flipant!!
Que mos perseguixen!!!
Los ultims 25 kms reventem la carrera!! Ruben i un servidor mos emocionem i començem a tirar com a locos. Jo mateix estic sorpres, porto gairebe 200 kms, i tirant pel pla a 50 kms/h. Fent relevos en un parell mes, anem pasant a grupets que ni poden posarse a roda!! Vaya locomotora!! Quina maquina este ruben, fot uns relevos superbesties!
Ja s'olora la meta.
Ja està aqui, despres de casi 8 hores, creuem la meta! Lo ruben encara fot un esprint, jo no puc mes, me tremolen les cames. Finisher de la meua primera QH. Volia baixar de 8 hores. Al final 7-48. Per tres minuts no fem medalla d'or, mos conformem en la plata. Si no arriba a ser pels pinxasos!!! Joan fa 7-39 i Marti 8 hores i pico, pero molt content pk ha millorat lo temps de l'any passat.
Me falten kilometros.
Logic, he arribat a la qh en casi 3000 kms. Lo minim que diuen que has de portar per a poder acabar la qh en garanties. La gran majoria de gent me doblen en kms, mes de 6000 kms. Consequencia; me clasifico lo 3400!!! De 8500 no està mal. Es lo que te vulguer ser un triatleta, te falten kms per a competir en ciclistes, te falten kms per a competir en atletes i te falten metros per a competir en nadadors!!! Però segur que l'any que ve baixare de les 7 hores!!! Ho prometo!!
Gracies a Ruben i a Joan.
Ells ja l'havien fet, i me van aconsellar en l'alimentació, en lo recorregut, en lo ritme. Fins i tot lo Ruben me va acompanyar durant tota la segona part de la qh. Gracies als dos.
I ara triatlons!!!
Espero que estes kilometrades, les hores a la piscina i los kms corrent pels camins donin los seus fruits. De moment la setmana que ve debut en distancia olimpica a Pont de Suert; 1'5 km nedant, 40 en bici i 10 corrent. Lo 25 de Juliol a Palmaces; 1'8 nadant, 60 kms en bici i 12 corrent(este me fa il.lusió pues la bici es sense poder anar a roda i aixó es un punt a favor meu) olimpic de barcelona a l'octubre, i lo gran objectiu lo 27 de setembre distancia B a Banyoles; 2'2 kms nadant, 80 kms en bici (tb sense drafting) i 20 kms corrent. Entre mig cauran espero lo triatló de Xerta, lo triatló de Teruel i algun atre per castelló. Llarg cami cap a l'ironman!!!
Cada dia me sento millor. Los dies dolents queden atras i començem a despegar!!!
Pauet.


3 comentarios:

Anónimo dijo...

uff!!
estas fet una màquina!!, l'any que ve ja vindrem a dona't suport!!

Marta

Pauet i Juan dijo...

Osti Marta una makina que va estar apunt de gripar!!! L'any que ve, los tamborileros de Paüls a la meta tocant a les curses seria la bomba...jejejeje!
Gracies!!
Pauet.

Enric Adell dijo...

Hola,
Felicitats pel que vas aconseguir.
Donar-te animos i espero que cada vegada estigues millor, ara que en estes calors no apetix massa entrenar.

Dew