viernes, 26 de junio de 2009

"Jo hi participo"

Amb aquest eslogan es va celebrar la 1a edició de la cursa de 1o km de les Gavarres, en la que part de la inscripció era per a la Lliga contra el càncer a Tarragona i Terres de l'Ebre. També es podia obtar de fer una cursa de 5km, assequible per a més partissipants. En total uns 250 atletes vam col.laborar amb la causa a banda d'altres donatius de gent que no va correr.
Sobre les 8 del matí del diumenge dia 21 vam marxar los tres rokipankis de camí a Tgna, un diumenge que aparentava ser un bon dia, i és que quan matines per anar a fer una cursa en que el més important és participar i aportar el teu granet d'arena, et sents molt millor en tu mateix i més útil, i la competició passa a segon terme.
Això de competir queda molt bé dir-ho, però jo estava molt motivat per fer la meua primera cursa de 10km 100% asfalt, i volia saber com m'anirien les cames. Tret de sortida, que mos fot un susto que Déu ni dó! i venga a correr!!!!. El circuit consistia en 2 voltes de 5km. Aviat hem poso a un ritme de 4minuts/km i aguanto la primera volta, rialles a la camera, ànims de la gent, i esta vegada també de la cleca del poble!! A la segona volta hem quedo solitari i faig 3 km totalment sol, al km 7'5 el genoll comença a recordar-se de la maxacada de la setmana abans a Capçanes, però aguanto prou bé i puc abuantar el ritme fins la meta. 40min 50seg hem costa fer els 10km, un ritme de 4'18''/km, kedant en la posició 35 de la general. En acabar ja que estem aquí anem a fer una volteta pel casc antic de Tgna, no direm res de la guia pq me ti content... coca-cola negra i braves per enganyar la gana i vuelta a casa.
Gràcies xiques per la companyia, i molts d'ÀNIMS a les famílies que lluiten contra la malaltia dia rere dia.
P.D.1 Que sabeu que ja estem treballant per tornar a organitzar la tarde de natació solidària com l'any passat. Ja us nirem informant desde l'entitat Montsagre.
P.D.2 "sóc de l'entitat"
P.D.3 Lo dorsal jo no el vaig triar, me va tocar este número...
P.D.4 Xo me va molar mazoooo!!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

molt bé noi!! ja veig que ara la cleca ja comença a assistir als actes, jo no podia, la próxima.

PS.lo del dorsal tot un puntazo!!!!

Anónimo dijo...

sóc la Marta!!
que despistada estic, xD!!!

Pauet i Juan dijo...

Osti paio, buscaves novia i ara ja vas a les curses en dos!!! Ja veig que has canviat de companyia, de nar los dos sols com un mussol, a anar ben acompanyat!!
P.D1: X cert vas surtir molt atras no? rodejat de domingueros/es!!!
P.D2: 10 a 4'18 min/km??? i vas fer 40 minuts? No me surten los comptes, algo falla...estos psicotecnics...

Pauet.