domingo, 9 de marzo de 2008

1a presa de contacte!!






Com la cursa de muntanya del poble ja s'acosta, avui hem anat a veure que tal lo terreno.
No pensàvem fer-ho corrent ni molt menys, i ho hem fet xino xano. I per a començar ens hem deixat aconsellar pel sr. Joan, que mos ha dit en un momentet un bon grapat de racons del terme, i segur que li haurem de fer una visita i fer classe de repàs.
De pujada al Montsagre hem gaudit de la companyia del Paco, que també ens anàva instruïnt en això dels noms ( que no es lo nostre ). Un cop a la font ell ha seguit la seua ruta i nosaltres la nostra. No entrarem en detalls del recorregut de la cursa simplement perquè és massa llarga ( ho han notat els nostres genolls en arribar ) Així rapidet us podem dir que passa per la Finella, Mola Grossa, pujant al piló per la cresta, Gilaberta pel coll d'Atans, creuetes de Lloà, Vacarissal, Punta de l'Aigua ( oooole ), coll de l'avenc, Joan Gran, Pinar ample i pel pla de la Hedra al del Povill i cap a casa....
La volteta té les seues bromes, i és durilla ( d'uns 23 Km. i 3000 m. de desnivell acumulat ), més d'un cop hem pensat en que estariem millor al sofà de casa i no patint per estos andurials.
Però bé, la nostra afició és esta, i en arribar ens hem sentit molt satisfets, així que ja ho sabeu si el dia 18 de maig no sabeu en què perdre el temps apunteu-vos a fer la cursa i estareu distrets unes quantes hores. Ah, per cert, a natros mos ha costat 5h. i 20m. fer-ho tot. Cal dir que hem fet alguns trams corrent ( les baixades jeje ) perquè la gana apretava!!! Salut i fins una altra aventurilla.
P.D. Tranquils que les fotos ja estàn al caure. Són precioses!!!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

A Joan per sert a mi m'ha costat 2 hores i 35 minuts, me deus lo vermut la semana que vé. Com tu m'has dit l'ultim que arriva paga. :-)

Paco

Anónimo dijo...

Paco no això no val, natros vam fer més volta. Però bueno va, lo tins pagat!!! salut amic.
JOANOT

Anónimo dijo...

oh!!
ja estan les fotos, això pareix una altra cosa.

>jo també m'apunto al vermut, pagat eh! que vaig fer més aviat que ningú, jeje.

marta

Pauet i Juan dijo...

Martao Martao!!!
Així tan agradat les fotos?? Quan anem de viatjet també posarem les fotos de...bueno allà on sigue!!!
Jejeje!