lunes, 3 de marzo de 2008

Mos presentem...


Saludos desde la punta de l'aigua...
Pau i Juan, Juan i Pau...us invitem en aquest blog a coneiexer part del nostre terme i de la nostra vida. Mos sentim afortunats de viure, i més de viure a Paüls, o com natros diem hobbiton, lloc màgic de les terres de l'ebre. Us anirem contant aventuretes de les nostres vides, per n'aquestes terres. Vatros podeu dir la vostra!!
Poc a poc anirem omplint el blog de cosetes; excursions, poesia, musica, llibres, humor, aventures, reflexions i una mica de tot...
Esperem que vos agrade i a vore si mos anem trobant per la punta de l'aigua...

18 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Pau i Joan; Joan i Pau. Enhorabona per la iniciativa, aquest blocs, sempre que se'ls hi dona un bon ús, són una bona eina que ens ofereixen les noves tecnologies. Als mandrosos com jo mateix, ens agradaria que publiquessiu alguna fotografia dels indrets que descriviu, és una mica egoista però així podrem gaudir dels bonics indrets del nostre terme, sense suar...
Salut,

Mingo

ireth dijo...

Esta molt bé això nois.
Enhorabona, heu tingut una bona pensada, si senyor.
U n blog interessant i distret, m'agrada. Us aniré seguint.

P.D. jo també vull fotos

Anónimo dijo...

Hola nois me sorpren que haguéssiu sigut capaços d'haver creat aquest blog, jaja és broma. Molt bé, enhorabona. Mentre vosaltres feu les excursions jo dormo però pot ser algun dia m'animo (no ho crec). Bé, ja ens anirem veiem.

y cien años de soledad ... jajajaja

Pauet i Juan dijo...

Bueno pos, lo que diem, que estem molt contents que us agrado lo nou blog, mos esforçarem al màxim per a fer-lo distret i didàctic a la vegada. Esta semana penjarem fotos!!! i més coses. a veure si algú s'anima i ve en natros.
Sireu benvinguts. GRÀCIES

Anónimo dijo...

Muy buenas,
bueno vaig prometre que entraria al blog i ho he fet ehh!!!!!! La veritat es que la idea està molt bé crec que es una bona iniciativa, així als que mos costa això de despertar-mos pronte i anar a fer rutes, mos les podem imaginar una miqueta més. ESpero animarme-hi algun dia. Seguiu així. Muakisssss!!!!

Clara.

Unknown dijo...

Per les “crevetes de Lloá”, el 9 de març de 2008..
Sortida: Plaça major: 07,30
Tornada: “ 13,45.
Es una excursió molt bonica, pels diferents paisatges que vas passant.
Vam sortir de la plaça major, a les 7,30, en cotxe, per estalviar-nos uns “kilometrets” de pista. Portem un guia de luxe, “lo Roc”, també anem lo Joan, i jo mateix, l’Enric. Ens va fer un matí molt bo i solejat
Comencem a caminar aprox a les 7,45, anem xerrant, lo que fa que l’excursió es faiga distreta i agradable, lo que encara s’agraeix molt més, si tenim en compte, que la pujada al coll de la Gilaberta, es molt pronunciada i dura, després de les pluges de l’octubre l’any 2000, van desaparèixer els últims 500 metres de sendera, i ara puja completament vertical.
La veritat es que apeteix passejar per les nostres muntanyes, després de les pluges que hem tingut, les plantes, els arbres, les flors i la terra estan en un estat boníssim, i en aquets moments, a punt d’esclatar la primavera, fa goig.
Passem el coll de la Gilaberta, i anem a parar al mas de les “crevetes de Lloá”, lo pou es ple d’un aigua cristal•lina, sembla que esta buit, a la primera impressió. Seguim caminant, passant per paratges preciosos, i arribem al masos del “capellà i de fandos”, on encara es veuen els ametllers, (alguns podrien ser monumentals per les seues dimensions) que anys enrere es conreaven, vam calcular que deu fer uns 40 anys que es van abandonar els masos.
Des de aquí, anem camí del “pas de la barca”, el camí baixa pel barranc, on una mica més i ens banyem els peus, els paratges son preciosos, una vegada passat el primer tros, uns 25 metres, l’aigua, desapareix, i ja podem caminar pel sec. Caminem uns 30 minuts, i anem a parar al “coll de l’Ereta”, on parem a esmorzar. Aquí tenim un encreuament, des de on, anant a l’esquerra, podríem anar a buscar el “pas de la barca”, natros tirem per la dreta, en busca del pujador (o el baixador) de la “mala dona”, deu-ni-do, quin pujador.
De tornada, fem cap una altra vegada, al mas de “les crevetes”, des de aquí, en consens, decidim anar en busca del “forn de la calç”, del “povet de vacarissal, “del coll de l’avenc”, “pla de la edra”, i en busca del cotxe, cap a casa.
A estat un plaer d’excursió, d’estes que llimpien “lo cos i l’ànima”.
Felicitats pel bloc.
Es pot escriure molt en positiu. Gracies.
Enric

Anónimo dijo...

Hola Joan i Pau m'alegro molt de que haguesseu fet aquest blog.
Si algun dia feu alguna caminada ja meu direu (aixo si que no siga molt pesada). Espero que tot us vagi bé i ja us aniré seguint.

Joana

Anónimo dijo...

Venga, gràcies pels ànims i tot això, però quan arribarà el dia este en que dieu "espero animar-me algún dia"?? Les rutes pel terme no mos les acabarem, hi n'hi tanta varietat que podem triar la durada i la dificultat al nostre "antojo". Així que només us ho cal dir hi farem una sortideta per a matar el cuquet, i podreu vore de primera mà els llocs d'on surten estes fotos tan precioses.
P.D. Va per vatros Mingo i Clara
JOANOT

Anónimo dijo...

hola wapusssss....
Per fi he vist el vostre blog....per cert, us he de felicitar, està de pm!!!! Ara només falten les fotos i ja serà un blog de professionals...jejejej!!!!
Escolta, podrieu posar excursions de fora de la comarca, com per exemple la de "la magic line del montseny de pallars"...t'enrecordes pablo?¿?¿ ...l' atac sorpresa de les aus rapinyaires cap a la giva....
ai noiets....així m'agrada...a disfrutar de la natura i del respecte als animalets!!!
un petonàs enorme....
txell.

Anónimo dijo...

aupa......
us envio un besito moooolt gran desde euskadi!!! avui ha sortit el solete...la contxa està preciosa!!!!

Anónimo dijo...

M´agrada molt això del blog.Si us ho passeu bé llegint van les "resenyes"dels meus darrers entreteniments:
"La bodega" de Noah Gordon (una apassionada novela sobre el fascinant món del vi)
"En el blanco" de Ken Follett(novela particularmente peligrosa; cuando se empieza no puede dejarse)
Animeu-vos i ja m´ho contareu.
Carme des d´Almassora.21-03-08

Anónimo dijo...

Hola, hola!!!!!
Primer q tot he de confessar-vos q estic sorpresa , no m’esperava q vatros puguesseu fer un blog tan xulo ( qui vos ajudat) jaja és broma, felicitat esta molt guapo!!!
A mi m’agradaria venir a algunes caminades xo les haureu d’adaptar a mi, pq sinó no podrem fer el cim, eh Juan????? (tot i que va ser degut a les condicions climatològiques) jajajajaja.
Bueno molts animos i a ver si algun dia puc sortir a una foto en vatros a la punta de l’aigua!!!
Mmmmuuuuuaaaa!!!!!!


MªCarmen

Anónimo dijo...

ei puntaigüeros k tal?
bè, ja li vai dir al juanito que faria una visita aqui al blog i aqui estic.
tambè aprofita que ai fet la visita per a enviar un saludo a tots los visitants i tambè aprofita que estic aqui per a animà a tots els locos de la muntanya a fer la cursa del poble el pròxim dia 18 de maig, i si no, a puja a animà a tots els que tenim clar que la farem "des de la punta de l'aigua" ja que estara senyaladet i hi haura bon ambient, potser pareixeran les rambles de barcelona a la muntanya de paüls.
be saludos i hasta la pròxima.

pauet pero de les barberes

Anónimo dijo...

Hola, hola!!!
Torno a ser la MªCarmen, només vos volia dir que si no passa res pujaré a animar-vos a la sortida de la cursa del poble, voldria assegurar-vos que també estaré a l’arribada, però si m’he d’esperar a que arribesseu los dos, pos igual dinaré a les 6 de la tarde!! jajajaja és brometa!!! N’estic segura de que vos anirà molt bé, així que molts animos i un besito molt i molt gors!!!!!

PD
Pablo :108
MªCarmen: 109

Anónimo dijo...

"Viajaré con la ilusión de llegar a ser un pájaro y volar cada vez más alto.
Por unos ojos contagiados de todas las lágrimas del mundo" Bájame una estrella.Ed.Desnivel
va per tu....

Anónimo dijo...

Bueno nois, no se si ja ho heu vist a les llistes però jo també faré la cursa. No estic tan preparat com vatros, però com sempre s’intentarà fer-ho el millor possible. La cursa, tot i ser la del poble, tampoc és que me la conegue molt, perquè només he fet 1 vegada la part final i no tota, vull dir que lo fet de ser local no em servirà molt. Tampoc és una escusa per si faig un mal resultat, però és una cosa que intentaré millorar a partir d’ara.
Dir-li a mun “tiet” Paco que m’ha fallat i que s’hagués hagut d’apuntar-se, està més ben preparat que jo, però suposo que l’any que be si que l’enganyaré, jeje.
Si algú vol marcar-me ritme este diumenge estic disposat a seguir-lo, és broma prou faena tindré en aguantar el meu ritme. Espero que el mal dels peus me se curo correctament i que el diumenge puga completar tot lo recorregut, perquè sempre que coincidim en la carrera Juan me dones mala sort,jeje, bueno nomes hem coincidit una vegada, però ja es suficient!
Bueno asta el diumenge a les 8 i pico del matí, jo soc de la remulla i segur que faré tart, xD. Espero que no plogue perquè en lo gafe que soc encara me fotre de cap per n’estos andurrials.
deu

Anónimo dijo...

hola nois, després d'estrenar-me al vostre blogg,volia passar-me per la "part general" per felicitar-vos per la iniciativa que heu tingut i pq el pesat del joanet no calla... (donuts mini...) i ja de passada farem creixer la llista de llibres de recomanada lectura: un blogg procedent d'Hobbiton no pot deixar de recomanar un dels number one de la literatura... The Lord of the rings (el señor de los anillos, de JRR Tolkien). i també "el último catón" de Matilde Asensi.

pos res, ànims per tirar avant el blogg i mos veiem amb unes caipirinyes lo dissabte!!!

Aragorn...

Anónimo dijo...

weno "peña" a vore si lo blog va agafant ritme i ara acabada la magistral cursa de muntanya ,ja fa tothom les seues valoracions, lo próxim repte la travessa "FREDES-PAÜLS" si no i a cap lesió important, i encara que no siga important es igual k as d'estar al 200%" principalment als locos que vam fer la del poble la recomano es una experiència impresionant i espero que encara u siga mes puguerla repeti. I tambè a vorem si s'apunta algun altre loco.

ens veiem. salut a tothom
Pauet barberes

P.D. per cert pablito que vaiga be per aquells mons i pensa: es mejor sentar tu culo en las ruïnas del machu pichu, que venga un machu, te meta su pichu y te deje el culo echo una ruïna