martes, 9 de junio de 2009

TRIATHLON SERIES, SALOU.

Ai mare... dia 7 de juny, 6:00h del matí, tothom arretirant i apurant los últims cubates del ball de la festa de la cirera i natros camí de salou per fer el triatló sprint, marcat al calendari feia mesos.
Este dia sirà recordat com lo dia en que lo Pablo casi mor ofegat... no donarem detalls.
Arribem a Salou, contra tot pronòstic en temps de sobres!!! primers dubtes: neoprè si o neoprè no? bueno, ja que el portem mol posem, no? Entrada a boxes i primers problemes, al Pablo li fan rectificar el manillar de la bici, i jo perdut per dins del box buscant lo puesto on tinc que aparcar la bici. Trobat el lloc, tot dixadet al puesto; deportives, gorra, ulleres de sol, bici, casc, i gel energètic (por si las moscas). Mos posem el neoprè i nem a provar l'aigüeta del mar.
Abans del tret de sortida us direm que va ser record de participació 671 triatletes!!!!
Tret de sortida i tàctica conservadora en els 750m de natació. Aquí passem les de Caín, i sortim casi dels últims... Dixeume dir que la sorpresa va ser meua quan vaig arribar a la bici i vaig trobar la del colega aparcada!!! -Casi m'ofego- va ser el que em va dir en arribar. Però ara toca pedalar durant 20km, en un recorregut en bastantes pendents, i que mos ho passem d'alló més bé, i podem remontar posicions. Jo trec una mitja de 29km/h i el Pablo 34km/h!!! I per finalitzar 5km de carrera a peu, fets amb molta il.lusió per acabar-los el més ràpid possible i comentar la jugada. Acabem el nostre primer triatló d'estos en serio, Pablo en 1h16m quedant el 151 de la classificació general, i un servidor en 1h21m, en la posició 275.
Després vam riure d'allò més en les nostres anègdotes a l'aigua, però segú que al pròxim no mos passa. Ah, i a vore si l'afició s'anima a vore estes competicions perquè són una passada.


Salud a tots!!!

3 comentarios:

Enric Adell dijo...

Hola nois,
Felicitats pel resultats, sou unes màquines!!!

Lo dia no era el millor ni per a competir ni per a vindre-ho a vere, jeje, es que la festa de la cirera també estava marcada dins del calendari, xD. Però algun dia es tindrà en compte.

Com que m'heu fet un pelin de enveja me'n vaig a fer 1 horeta de bici.

Adew

Anónimo dijo...

MOLT BÉ XICS!!!

ja sabeu que natros haguessim vingut a veureus, però encara estaven per estos casals a aquelles hores, ballant ( que també es un esport )i algú tenia que obrir la paradeta lo domenge, xD, no es pot estar a tot arreu!!!, la pròxima, si no hi ha cap evento, vindrem l'afició, que ja sabeu que "casi" mai us fallem.

animo i a cuidar-se!!!

Marta

Anónimo dijo...

hola puntaigüeros!!!

m'hagués agradat veureus, sobretot al juan buscant lo pàrking de la bici!!!!JAJAJAJA (es carinyo ....) pq si a reus ja va costar, en 600 i pico atletes.....buffff

moltes felicitats pels resultats i bueno, m'apunto a la roda començada en anar a animar la propera vegada!!! sempre i quan los compromisos ho permetisken clar.....

petonets!!!!!

david